Rekordmange gæster på Heartland

”Festivalen har for alvor cementeret sin position, som en kulturel bredside"

Fotograf: Steen Madsen

Heartland Festivalen har blot eksisteret siden 2016. Men de har allerede formået at cementere deres status, som en af den slags festivaler, der skiller sig ud i mængden. .

Omgivelserne på Egeskov på Fyn er de naturlige og optimale rammer for en festival, hvor det ikke kun er musikken, der spiller. På Heartland er kulturen og de kulinariske oplevelser også prioriteret højt.

Musikalsk var årets program måske ikke det mest nysgerrige, varierede eller opsigtsvækkende i historien, men alligevel evnede det at give momentvise magiske minderige øjeblikke og ny næring til fællesskabet omkring musik. De virkede generet til, at folk fik hvad de kom for, og for de flestes vedkommende, lige lidt mere til. Årets besøgstal endte da også med at være rekord for festivalen.  

“Vi kan kun sige tak efter en festival med fænomenalt vejr og rekordmange glade gæster, som var med til at gøre Heartland 2023 til den hidtil mest magiske udgave af festivalen. 23.000 mennesker lagde vejen forbi hver af årets tre festivaldage, og vi glæder os allerede til at byde dem alle velkommen tilbage på Heartland 2024. Af hjertet tak!” siger festivaldirektør Ulrik Ørum-Petersen.

Heartland afvikles næste år fra torsdag den 13. juni til lørdag den 15. juni 2024, og billetsalget starter fra i morgen mandag den 12. juni kl. 10.00 via Ticketmaster.

Billedserie fra Heartland lørdag den 10.06.2023 af fotograf Steen Madsen

Bret Easton og Martin Krasnik
Annika Aakjær
Prisma
Selina Gin
Robbie Williams
I GOT YOU ON TAPE
PIL

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.