Robert Plant på uanmeldt besøg

”Optrådte på pub i Aberbeen"

Fotograf: Maria Fremming

Til tider går drømme i opfyldelse. Det gjorde det for en mindre skare af skotter i denne uge. De var taget i byen for at tilbringe  en aften på den lokal pub. På skiltet ved indgangen stod der “Open Mic”, og så er man jo forberedt på at der rent musikalsk kan komme oplevelser i alle retninger. Men sjældent på det niveau, som indtraf denne helt almindelige tirsdag aften på Under the Hammer i Aberdeen i Skotland.

De tilstedeværende fik sig nemlig en gevaldig oplevelse og gedigen overraskelse da selveste Robert Plant med sit band Saving Grace kom på uanmeldt besøg. Bandet hyggede sig et par timer på pubben og lyttede til de andres deltagere sang i Open Mic arrangementet inden Robert Plant selv gav sit bidrag til underholdningen med sangen “And We Bid You Goodnight”.

Før besøget havde Robert Plant og Saving Grace optrådt på The Tivoli Theater i Aberdeen, hvor de havde deres næstsidste job på deres turne, der sluttede dagen efter.

Der er således ikke aktuelt flere koncerter med Robert Plant at se frem til – hverken med Saving Grace eller Alison Krauss, altså medmindre han lige dukker op på en pub nær dig. Man har jo lov at drømme stort.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.