Så blev det fanme jul med  ‘Mig & Biker’

”Guide til ny original julemusik – vol. 3”

Fotograf: PRESSEFOTO

Mig & Biker er en feministisk pop/folk duo, der med et kritisk og næstekærlig glimt i øjet søger efter svarene i livets lange forunderlige pakkekalender.

På deres nye single ”Så blev det fanme jul” søges der svar på om den lede stjerne finder vej på tørreloftet, hvad det er for nogle underlige dyr, der er løs i Vanløse Storcenter – og hvad det er for en morgenfest på Centralhjørnet?

En sang om at elske at hade julen. Serveret som et varmt pop-korn med stor grad af humor, et iørefaldende omkvæd, og en smule alvor, får både DSB, kernefamilien og Gud en kærlig opsang, mens duoen undrer sig over, at vi år efter år fejrer julen i familiens alt for tunge skød.   

Det er dog ikke tungsind, der rammer én efter små 4 minutter i finurligt selskab med duoen. Tværtimod er der god massage til både sindelag, smilebånd og øregang, og så kan man vel ikke ønske sig meget mere?   

Mig & Biker udgøres af Lotte Seide Og Suzanne Bach, og de har haft Ann Falden (Anne Linnet, Falden/Rysgaard m.fl.) ind over som producer.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.