Så der igen lidt til lægterne

”Ny officiel EM sang har vinderpotentiale”

Fotograf: PRESSEFOTO

Hele Danmark var ramt af EM feber sidste år, da herrelandsholdet formåede at samle en hel nation midt i en pandemi, der bare ikke ville skrive sit sidste kapitel.

Til gengæld ville duoen Lidt til Lægterne, der består af skuespiller og Instagram-komiker Martin Johannes Larsen og Mads Bo Iversen fra Phlake, i samarbejde med DR P3 godt levere en sand landeplage i form af sangen ”Lidt til lægterne (Kå Så Danmark)”. En sang der spillede helt lige op med den officielle EM sang fra Alphabeat.

Så måsk er det derfor Lidt til Lægterne nu har fået opgaven, hvor det så er kvindelandsholdet, der skal kæmpe om et fodbold EM. Sammen med landsholdet, naturligvis med Pernille Harder i spidsen, og med Stine Bramsen fra Alphabeat, har de nemlig begået sangen ”Vi (k)vinder EM)”, som er udkommet i dag.

Det lyder ærlig talt af en både party- og point starter! Mon ikke mange Soundboxe i sommerlandet bliver godt varmet op med den i den kommende tid, hvor ikke mindst den herlige syng med linje – ”You Need To Geil Out” – nok skal få temperaturen til at stige uanset resultaterne!

Fodboldsange er en svær disciplin som ikke altid lige lykkedes lige godt, men Lidt til lægterne formår det altså mesterligt med dejlig dansk humor og melodisk snilde i et omfang, der helt naturligt åbner op for det store mangfoldige fællesskab, der er værd at tage del i.

Selvom det først er i de senere år at kvindelandsholdet er begyndt at bide mændene i haserne hvad angår popularitet, så har de før været beriget af herregode slagsange. Danmarks pt. bedste lejlighedssanger Juncker skrev således 2017 på bestilling fra Oddset sangen ”Intet Hold Er Så Rødt Og Hvidt Som Mit” (feat. Julie Maria). En sang, der i den grad godt kan tåle et genhør, for budskabet er jo det samme – sammenholdet og jagten på EM!

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.