Så der igen VIDEO PREMIERE

"Der er grund til at lette på kasketten og sende et smil i retning af Januar"

Fotograf: PRESSEFOTO

Mit indtryk af en vores lands skarpeste sangskrivere og historiefortæller – Allan Olsen – er at han måske ikke ligefrem kaster om sig med superlativer om andre musikere. Så når nordjyden så udtrykker sig som nedenfor, efter at have lyttet til den nye nordsjællandske duo JANUAR, ja – så er det måske med lige at gøre plads på øregangene.  

“Jeg har hørt JANUARs kommende EP. Det er sgu slet ikke tosset. Jeg har kendt bandets sangskriver og forsanger, Peter Duus, siden han var en bette knægt. Det er tydeligt, at han mere og mere finder sit eget udtryk” udtaler Allan Olsen således ifølge det medsendte pressemateriale.  

JANUAR – der består af Peter Duss (vokal og guitar) og Mads Anker Nielsen (lead guitar) er den 1. januar 2021 klar til at kickstarte året med deres debut EP ”Zigzag-spor”, der i øvrigt er produceret af Allan Olsens faste producer Gæst Vincent.  

Deres kystbane-folk – som de selv har døbt det – skal nu nok vise sig mere driftssikker end kystbanen er på de kanter – hvis de fortsætter af det spor, som de første par singler har stillet i udsigt.

Med friske øjne på en lang stolt dansk sangskrivertradition nærmer de sig en lyd, som sagtens burde kunne ramme et publikum, der har savnet et ungt frisk bud på en pose blandet med inspiration fra Allan Olsen og Folkeklubben, som de primære ingredienser.

Den aktuelle single – ”Tjenersmil (wood wood cap)” handler ifølge Peter Duus om en forholdsvis ung mand, som bliver forladt af sin kæreste, der har børn, og derfor skal finde en ny vej/identitet, i og med at han ikke længere er bonusfar”.

Se premieren her:

og skulle du have overhørt deres første single “Hvide sky”, så er den her :

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.