Så er der nyt fra Baby Did A Bad Thing

“Ny single er forsmag på længe ventet album”

Fotograf: PRESSEFOTO

I 2020 udgav det Aarhus baserede nordicana band Baby Did A Bad Thing et af den slags debutalbum, der gav genlyd. Også her på siden, hvor vi kvitterede med 5 ’SIDE 33 skiver” i vores anmeldelse, som vi indledte med ordene;

“Bandet gør alle de rigtige ting i en rodfæstet roots-zone med et internationalt udsyn”

Dengang var de fem i bandet, og havde den harmoniske duo Jonas Fjelsted og Eline Engholm i den vokale forgrund.

I april 2022 valgte Eline Engholm, dog at forlade bandet, mens de fire resterende medlemmer aftalte at føre skuden videre. Som sagt så gjort.

Her i 2023 kommer den længe ventede 2’er fra bandet. Og der meldes om gode vibrationer fra studiet, der blandt andet har været gæstet af selveste Who Killed Bambi.

Første smagsprøve fra det kommende album bliver nummeret ”The More You Love”, der udkommer digitalt i morgen den 13. januar.

Men allerede i dag kan vi præsentere en live-session version som VIDEOPREMIERE her på siden. Nummeret sender et klart signal om et band, der stadig gør sig usædvanlig godt i den rodfæstede og spirende roots-zone. Det lover kort sagt godt for det kommende album.

Vil du høre nummeret live, og en stribe andre nye sange, så er det også med at notere sig, at den mulighed rent faktisk er til stede i den kommende tid.

Den 3. februar spiller bandet på den herlige musik bar Hagge’s i Tønder, og den 11. februar 2023 gæster de Strib Vinterfestival.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.