Så kommer du ikke tættere på

"I ny podcast er det kunstneren selv, der taler rundt om sine sange"

Fotograf: ALBUM COVER

VÆRINGS VÆRKSTED er den skarpe titel på en ny podcast serie for musikelskere, der gerne vil ind under huden på en kunstner og dennes værk, og for andre andre sangskrivere, der syntes det er interessant eller måske ligefrem inspirerende at høre, hvordan en etableret sangskriver arbejder.

Trinelise Væring har siden 1995 udsendt syv solo album – der har været varierede i deres udtryk, men samlet set har haft sine største kvaliteter i det ulmende energifyldte spændingsfelt midt i mellem jazz, soft-rock, og pop. Ved siden af har hun været involveret i en masse andre band projekter – blandt andet sammen med hendes mand Fredrik Lundin. Hendes tre seneste album har været med danske tekster, og det seneste ”Du går ind ad en dør” fra sidste år har modtaget mange velfortjente skulderklap og pæne ord med på vejen. Vel nok hendes stærkeste album til dato.

Det er det album, der er omdrejningspunktet for den nye podcast VÆRINGS VÆRKSTED, som findes lige dér, hvor du normalt henter dine podcasts,  iTunes, spotify m.m.. Ellers kan de høres via hendes hjemmeside www.vaering.com under menupunktet Podcast.

Der ligger i skrivende stund to afsnit. Den første Episode handler om titel sangen, den lidt mere jazzede “Du går ind ad en dør”. Den anden episode handler om popballaden “Du har ik’ fortjent en sang”. Her afslører Trinelise Væring at hun bl.a. har kikket australske Sia over skulderen, da hun som det sidste lige sad og manglede en pop-ballade til albummet.

Trinelise Væring lægger heller ikke skjul på at hun har hentet inspiration i den amerikanske podcast “Songexploder” og dens danske pendant “Selvskrevet”. Men at hun virkelig har ramt noget vedkommende konstaterede hun, da hun vovede pelsen og bad podcast eksperten Torben Sangild om en feedback. Dommen var ligeså klar, som den var direkte – ”Du har ramt bulls eye i forhold til, hvordan jeg synes musik skal formidles”.

Og er der noget vi holder af her på Side 33 så er det god musik og seriøs musikformidling.

Så ……….. what’s not to like?  ANBEFALES DERFOR.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.