Særudstilling om Gasolin åbnet på RAGNAROCK

”Samtidig har Chasing Grace” udgivet flot Kim Larsen fortolkning”

Fotograf: PRESSEFOTO

Det er netop kommet frem at de efterladte i familien Larsen har meddelt, at de ikke ønsker at hverken pladser eller gader i Odense eller København opkaldes efter Kim Larsen, idet det ikke ville være noget han selv ville havde ønsket.

Til gengæld kan man tage en tur til Rabalderstræde i Roskilde og se særudstillingen “Så kom med mig – Gasolin’ 1969-78”, der netop åbnet på RAGNAROCK – Museet for pop, rock, og ungdomskultur.

Samtidig har det glimrende danske pop-rock-roots orkester Chasing Grace – der har tre fuldlængde album bag sig – og en EP ”Detours” fra i år bag sig – indspillet deres første nummer på dansk – og det en cover af Kim Larsen klassikeren ”Flyvere i natten”.

Idéen opstod ret spontant under indspilningen af ”Detours” – sådan bare fordi det kunne være sjovt og en udfordring for bandet, der altid har udgivet på engelsk. De vidste det var et lidt farligt territorium – men blev enige om at give det en chance – og hvis ikke alle var 5 bandmedlemmer var 100% tilfredse med resultatet, så ville det aldrig blive udgivet.

Men det bliver det. Og vi forstår hvorfor de blev tilfredse og vælger at udsende det. Først på video – og snarest på en streaming tjeneste nær dig. Senere på året bliver den fulgt op af en ny single ”This Fool”, som i modsætning til ”Flyvere i natten” er planlagt til at være en del af den næste EP, der efter planen udkommer sidst på efteråret. Jo efter en del års dvale (seneste album kom i 2015) så er der så sandelig kommet liv i Chasing Grace igen – og tak for det.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.