Sara Lew hylder holdbarheden

”Se lyset via videopremiere på smuk indie-sjæler”

Fotograf: PRESSEFOTO

I morgen den 16. juni udgives singlen ”Shady Light” fra Sara Lew. Det er en forløber til hendes kommende tredje album “LOUD”, der udkommer til efteråret via Cloudland Records. Første single derfra var den rumlende og rustikke indie-rock single ”Out of Nowhere”, der tegnede et forstærket billede af en artist, der med største naturlighed og nysgerrighed udfolder sig som en hybrid af de bedste ingredienser fra singer-songwriter, alternativ rock, jazzy impro, indie lo-fi genrerne.

Om den nye single, fortæller Sara:

“Shady Light er en rigtig indie-sjæler. Den handler om at stå sammen i et kærlighedsforhold, at vedvarigt lære af hinanden og dele med hinanden og blive ved med det selvom livet raser afsted med forskellige mål og ambitioner. At stå sammen i modvind, at rumme hinanden, når alt andet er ved at falde fra hinanden omkring en. At turde eksperimentere, folde livet ud, stå sårbart og stå på nyt land sammen. Og selvom der stadig skal mad på bordet og familien skal bestå, at evne at søge tilflugt sammen i de helt nære stunder, i kærligheden, i øjeblikke og særlige rum af tidløs væren, hvor alt andet bliver suspenderet. Jeg skrev sangen efter en lang sommerferie hvor der netop endelig var ro på, efter en lang og heftig periode.”

Sara Lews kommende album tager da netop også udgangspunkt i livets udvikling, når unge bliver voksne, personlige opgør med fortiden, familiefortællinger om skam og tabukultur. At tøjle vrede og sorg og kæmpe sig oven vande og være et forbillede for sine egne børn, når det hele falder fra hinanden. At værne om kærligheden og samhørigheden, når hverdagen ruller afsted. At leve i nuet og med kærlighed til livets fortællinger, lykkestunder og uforudsete mangfoldige bespænd. 

Sara Lews musikalske favntag er intimt, nærværende og råt med guitarsekvenser, der ridser i hjertelakken og rammer mellemgulvet. Hun skriver hjerteskærende, melodiske sange om det sitrende komplekse menneskeliv.

Musikken er spillet og arrangeret af Sara Lew på vokal og guitar, Anders Filipsen (Kresten Osgood, Stefan Pasborg m.fl.) på keyboards/synth og Jeppe Gram (Ginne Marker, Aske Jacoby, Lis Wessberg oma.) på trommer.

Sara Lew er professionelt uddannet guitarist fra konservatoriet og ud over sit soloprojekt spiller hun også med Sitrekin live. Efter tidligere at have udgivet album med bandet Viva Vertigo (2004 – 2009) under sit borgerlige navn Sara Lewis Sørensen debuterede hun som solist i 2016 med albummet “Black Feathers” og det blev i 2019 fulgt op af det slidstærke “Sunday Morning”, der i parentes bemærket stadig holder til at blive hørt hele ugen.

VIDEOPREMIERE

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.