Se ny smuk video fra Penny Police

”Penny Police rykker ud – og fanger den indre ro”

Fotograf: PRESSEFOTO

Når man modtager en pressemeddelelse med overskriften “Hun kan give selv de mest hårdkogte typer kuldegysninger”, tænker man sådan ret automatisk – store ord, mon de nu holder!

Men når man har hørt ”Mirror, Mirror” må man bare se sig i spejlet, og konstatere at kuldegysningerne er der, sammen med et begejstret udtryk i øresneglen.

Et roligt, næsten helt fredsommeligt nummer, der får lov at vokse i løbet af de dejlige 5.01 minutter, som det varer. Nummeret har en bund af internationalt format, og minder med dets forløsende blæserarrangement om noget, som Matthew E. White kunne have haft en andel i. Det har han ikke. Nummeret – og den kommende album – er i stedet skabt i samarbejde med producer Aske Bode, som også har produceret for bl.a. Hymns from Nineveh.

Bag navnet Penny Police står sangerinden og sangskriveren Marie Fjeldsted – en  selverklæret “introvert antistjerne”, der ikke bruger de store armbevægelser, men har sit fulde fokus på at skabe pop med perspektiv.

Og hun giver sig tid. Debutalbummet er tilbage fra 2012, og er siden fulgt op af tre EP’er og nogle singler. Men til efteråret kommer så hendes længe ventet andet album, hvorfra den nye single vil være at finde.  

“Det er en sang, der kommer af at arbejde med accept og tilgivelse. Den handler om ikke at føle sig set og hørt. Det har vi alle brug for, især børn. Men den spejler også en erkendelse af, at der kan være kløfter mellem mennesker, som man ikke nødvendigvis kan lukke, bl.a. fordi vi jo alle har en bagage, der gør at man simpelthen ikke ser det samme. Og derfor har jeg måttet øve mig i selv at tage ansvaret for at komme videre og stole på min egen mavefornemmelse. Se mig selv i spejlet og sige til mit indre barn “det kan godt være, at du ikke følte dig rummet, men nu rummer jeg dig””, forklarer Marie.

Side 33 tænker ikke det bliver svært at rumme det kommende album. Vi ser frem med ophøjet ro og tro, og sætter lige ”Mirror, Mirror” på repeat repeat en ekstra gang.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.