Select Captain er tilbage med ny energisk single

"Kærligheden har sendt kaptajnen afsted mod nye horisonter"

Fotograf: Maria Fremming

I dag har Select Captain udsendt singlen ”I Want You”, hentet fra det der i et af årets sidste kvartaler ender med at blive det femte fuldlængdealbum fra Select Captain.

Bag duoen Select Captain står sanger og sangskriver Kristian Gaarskjær og produceren og multiinstrumentalisten Søren Vestergaard (UNIFY projektet, Hush, Pernille Rosendahl m.fl), og i bandformatet flankeres de af trommeslageren Johannes Gissel (Straight From The Moon To The Sun, Chasing Grace, The Billy Surfs m.fl.).

Select Captain har i Kristian Gaarskjær, den slags sanger, der med en naturlig og blød dybde i vokalen, i den grad evner at få folk til at lytte med, når han indfølt fremfører de ofte mørktonede, melankolske og stemningsfulde sangskriver orienterede pop/rock sange.

Kombinationen med Søren Vestergaards sikre sans for sfæriske lydbilleder, luftige arrangementer, og de fyldige og udslagsgivende mellemlag, har sikret bandet en pæn stor og loyal fanskare siden det første album udkom i 2014. De har endda også fået et lille ‘streaming gennembrud” med sangen ”If I Should Go” fra det stærke 2018 album ”Off to save the world”. Det nummer er i dag på Spotify næsten hørt 1,9 millioner gange.

Men ud af mørket vokser en gang, og sætter noget andet i gang. På det kommende album er kærligheden og lyset nemlig momentvis lukket ind i kabinen hos kaptajnen, og det kan også høres på den lystfyldte nye single, der viser nye sider af den soniske palette.

Kursen er sat. Vi anbefaler at følge med.

  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.