Selv en hitliste kan have the Blues

”Mike Andersen debuterer, som nr. 2 på ugens officielle VINYL liste”

Fotograf: Sven Levandowsky

Vejen til at udgive et rendyrket solo album har været lang for Mike Andersen. Men nu er albummet ”One Million Miles” ude, og det er både landets anmeldere – herunder Side 33 – og mange pladekøbere ganske glade for.

Så glade, at albummet går direkte op på anden pladsen på ugens VINYL liste – kun overgået af The National, der nu efter tre forsøg endelig napper førstepladsen med ”I Am Easy To Find”. Men ellers holder den danske dominans i listens øverste halvdel stadig. På den aktuelle Top 10 er det således udover The National kun Rammstein og Bille Eilish, der bryder den danske dominans. Blandt andet går det længe ventede genoptryk af ”Chok suk og koma” fra Henrik Hall direkte ind som nr. 5 – og både Claus Hempler, Kim Larsen, og Uffe Lorenzen er også stadig med i toppen af listen.

Som nr. 25 finder man Kenny Wayne Shepherd ”The Traveler” – og den popularitet vil nok glæde arrangørerne bag tvilling blues-festivalen Blues Paradise / Blues Heaven, som afvikles den 01.-02. november 2019 i Næstved og i Frederikshavn.

Her er Shepherd nemlig øverst på plakaten sammen med blandt andre de netop offentliggjorte The Fabulous Thunderbirds,. Et legendarisk band, der stadig har den karismatiske mundharpespiller og sanger Kim Wilson i front. To navne – der sammen med andre stærke navne som Curtis Salgado og Shemikia Copeland – nok skal få sat gang i billetsalget til årets største blues event på dansk grund.   

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.