SIDE 33 på SPOT FESTIVAL

"Programmet tænder både for nysgerrigheden og gensynsglæden”

Fotograf: PRESSE

SPOT Festivalen afholdes fra den 02. til 04. maj – og som sædvanlig er det et rent overflødighedshorn af en blanding af helt nye ubeskrevne navne og de lidt mere etablerede. Side 33 har Kurt Baagø afsted for at opspore bare en brøkdel af de mange musikalske friske godbidder.

En del af de optrædende – f.eks D/troit, The Grenadines, Motorique, HUN SOLO, Kwamie Liv, The Entrepreneurs, Nive and the Deer Children, Marc Facchini, Hjalte Ross, SUNDAYS, KOM VI LØBER, Simon Ask, Ingeline, Takykardia, Bound By Law, The Bowdashes, Total Hip Replacement, Tundra, Bremer/McCoy, Sara Lew, Simone Tang, Ida Wenøe, og Dawda Jobarteh – har vi allerede tidligere omtalt her på Side 33 – og de er alle SPOT ON og helt sikre anbefalinger herfra.

Og så bugner programmet af navne, som vi slet ikke har fået tjekket ud endnu, men som har gjort os gevaldigt nysgerrige. Forrest i den række står navne som Per Bloch, AySay, SØN, Own Road og Baby Did a Bad Thing – for ikke at tale om Tomas Høffding’s solo debut på dansk.


Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.