Side 33 præsenterer en bredside af musik

"Tjek vores tre nye Spotify playlister med ialt 399 anbefalelsesværdige numre"

Side 33’s playlisteudvalg (aka Mads Kornum) har brugt den tid han normalt bruger rundt omkring foran live-scenerne til at lytte lidt ekstra opmærksomt på de mange nye udgivelser af album, singler og EP’er som 2020 allerede har budt på – ikke mindst fra understrømmen af den danske musikscene.

Døgnet har stadig kun 24 timer, så det umuligt at omtale alt og alle enkeltvis. Ikke mindst i en tid hvor man skal hedde Dizzy Mizz Lizzy eller Pearl Jam for at få offentlig ørenlyd. Så vi fornemmer at der er større behov end nogensinde for at finde de mange guldkorn, der også kommer fra de mange kunstnere uden de store selskaber og muskuløse markedsførings budgetter. Så hvis du er nysgerrig på musik så tjek gerne vores tre spillelister på Spotify:

SIDE 33 ANBEFALER ALT GODT – ”Nordic”

SIDE 33 ANBEFALER ALT GODT – ”Rest of the world”

SIDE 33 ANBEFALER RO PÅ

Og brug dem gerne som inspiration til hvilke kunstnere du egentligt ønsker skal være en del af dit eget livs soundtrack – og som du eventuelt efterfølgende vil støtte ved at købe deres produkter (via fysisk medie eller download)

De to første playlister indeholder en bredside af musik – opdelt efter de nordiske kunstnere (primært danske) på ”Nordic” – og så resten på ”Rest of the World” – altid med 133 numre udvalgt ud fra aktuelle/nye udgivelser – suppleret med numre, som vi har spottet i bakspejlet, og som vi føler stadig fortjener en bredere opmærksomhed.

Sidste liste – “Ro på” er til de stunder, hvor man mest har behov for ro – men stadig ønsker musik som en hyggelig, healende eller harmonisk ledsager. Lutter nærværende numre, der gerne skulle føles, som vanedannede wellness på øregangen.     

På sidstnævnte liste finder man aktuelt de nye singler fra Stille Støj ”Når stormer lægger sig”, Nice Little Penguins ”Bless this land” (der næsten lyder som en Jeff Lynne produktion), Selma Higgins smukke ”Unruly natur”, AT Projekt ”Luna”  (med Nanna Larsen i front – for første gang i mange år på dansk”- samt en masse andet blid ballade til sjæl og sind – tjek f.eks. ”Who’s Gonna Build That Wall” med Chip Taylor & Carrie Rodriquez eller Thomas Dutronc (feat Iggy Pop) ”C’est Si Bon” eller Benjamin Hav (feat. Søren Huss”) ”Nyborg”. Der er så rigeligt af god musik at vælge og vrage imellem – og vi vil løbende hver uge skifte 5-10 sange ud på listerne. I denne uge er der blandt andet på ”Nordic” playlisten tilføjet – nyt fra Select Captain, Skifting, Baby Did a Bad Thing, Caper Clowns, H.E.R.O, Wanna Be Brothers (feat. Tue West), Cirkus Højdeskræk og så den mildt sagt lovende debutsingle fra pop/rock duoen A Tall Bag of Bones med ”Take You Home” .

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.