SIDE 33 stopper med abonnementsordninger

”En overgangsperiode venter med gratis glæder”

Fotograf: Maria Fremming

Som tidligere udmeldt måtte jeg – Mads Kornum – som indehaver af SIDE 33, i slutningen af sidste år erkende, at jeg ikke i løbet af firmaets godt 4 årige levetid havde formået at skabe et bæredygtigt indtægtsgrundlag. Derfor var det tid til at tilpasse SIDE 33 virkelighedens krav om balance på bundlinjen.  

Det har nu den konsekvens, at jeg pr. 01.02.2023 officielt er stoppet som selvstændig, og har frameldt mig mit CVR nummer. Som følge heraf stopper den løbende abonnementsordning også, og de aktive bidragsydere vil ikke blive opkrævet yderligere.

Herfra skal lyde en kæmpe tak til de 71 forskellige abonnementer, der har været med, og særligt de 20-25 personer, der har været med hele vejen, og gjort det muligt at tage kampen for en bredere musikformidling.

Ingen nævnt, ingen glemt, I ved hvem I er.

– Mads Kornum

Af musikhjertet 33.000 gange tak for Jeres vigtige og væsentlige bidrag til at op til 20.000 læser med hver måned, og at SIDE 33 er blevet mere end en ubetydelig parentes i en nyhedsstrøm, der i parantes bemærket, dog kun er tørret mere og mere ud i forhold til kultur- og musikformidling i årenes løb.

Foto: Maria Fremming

Kvalitet koster

Nu kører SIDE 33 foreløbig videre som gratis webside, skabt af frivilligt arbejde, der bliver leveret fuldblods fra dels denne vedholdende skriverkarl, og fra den gruppe af fantastiske frivillige skribenter og fotografer, der er med omkring siden og løbende kommer til og fra.

Men intet kommer af sig selv, og kvalitet koster stadigvæk, også seriøs musikformidling. Så fremadrettet er målet at SIDE 33 omdannes til en forening – der med flere kræfter bag – og indtægter blandt andet via medlemskab af foreningen, kan være med til at sikre, at den brede musikformidling får bedre vilkår, udvikler sig og får mere plads i medielandskabet.

Har du en idé til hvordan vi sammen kan løfte platformen SIDE 33 via en forening, der virkelig kan gøre en forskel for alle der er nysgerrige på musik, så lad mig endelig høre fra dig via madskornum@side33.dk.

Der er i hvert fald nok at skrive om og formidle – tjek bare vores seneste Spotify playliste ”SIDE 33 – det bedste danske 2023” – der her blot en måned inde i et nyt år, så tydeligt afspejler, hvor meget liv og musikalsk kvalitet, som den danske musikscene rummer i alle afskygninger.

Med håbet om en god weekend serverer vi nu og her en gratis ‘farvel-og tak’ omgang i form af en blandet video six-pack med dugfriske vanedannende numre fra Den Syvende Søn, Julie Ellinor, Superscum, Sarah da Silva, Mansfield og Superloader.

Så abonnementer eller ej – lad os lige som Den Syvende Søn – et af et af landets bedste, men stadig helt uforståeligt oversete rockbands – gør det! Sætte “Alt på spil” i musikkens tjeneste.  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.