SIDE 33’s guide til ny original julemusik – vol. 4

”Ny julesingle hylder James Blunt med hjælp fra Danmarks nye præsentable popvokal”   

Fotograf: PRESSEFOTO

Den alternative elektroniske duo Wash Your Dirty Money With My Art er en ganske produktiv en af slagsen. Hele seks digitale album og to julesingler er det blevet til i løbet af de seneste par.

Deres nye julesang fra i år ’Merry Christmas James Blunt’ er som titlen antyder, en kæmpe kærlighedserklæring til den internationalt berømte engelske sanger og sangskriver James Blunt.

Og hvorfor så lige James Blunt, spørger du måske – og svaret kommer prompte fra Tobias Kiel, der sammen med Michael Vitus udgør Wash Your Dirty Money With My Art.

”Vi elsker James Blunt på Twitter. Han giver den max gas og har den bedste selvironi i alle sine tweets. Derfor er vores julenummer i år dedikeret til ham. Og så er det også bare fedt at synge på James Blunt, da det smager lidt af James Bond”.

En minderig julekalender og/eller julesang skal også gerne rumme en overraskelse – og det krav opfylder den nye single da også. Dirty Money With My Art har nemlig inviteret sanger og sangskriver Martin Meincke med på sangen.

”Tobias og jeg er begge store fans af Martins stil og udtryk. Hans gode klang passer perfekt til vores julesang. Derfor ringede vi til ham og spurgte, om han ville være med, og han sagde heldigvis ja. Vi har virkelig haft en fest under indspilningerne.”

– Michael Vitus

Og Martin Meincke er bestemt en mand med den slags klang, der giver hang til mere. Det kan du læse mere om senere i december, når der her på siden lander en anmeldelse af et af årets bedste ‘mest oversete album’ – ”Suk” – fra netop Martin Meincke.

Og ”Suk” er det bestemt, at albummet ikke er kommet bredere ud end tilfældet har været. For det er et album, der overbeviser i både tekst og musik, og understreger at Danmark har fået sig en ny markant og meget præsentabel popvokal, der på lykkelig vis har nogle iørefaldende og dejligt anderledes popsange at pakke omkring sig.   

”Merry Christimas James Blunt” med Martin Meincke i front, har fået sig en billedside i form af en video, der er fyldt med roterende 3Delementer, karaoke-stemning og en god portion humor.

Og det bliver rent faktisk ikke det sidste man i år kommer til at høre fra den aktive duo, der har som mål at udgive så meget forskellig musik som muligt! Det jo også en slags kunst!. Bandets næste album lander lørdag den 24. december 2022, som en slags julegave folk ikke anede, de stod og manglede i deres liv. Albummet består nemlig af 25 forskellige ringetoner. Deres mission fortsætter i 2023, hvor de vil udgive meget mere musik, og hvor de også begynder at spille koncerter.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.