Signe Svendsen er finaleklar

"Punktum for album tour sættes ved unik koncert sammen med Who Killed Bambi"

Fotograf: Pressefoto Line Svindt

At tænke sig. Samarbejde på tværs kan betale sig, og kaste nye – til tider helt uventede – oplevelser af sig. Også indenfor musikkens verden. Allan Olsen i et unikt og veloplagt samspil med Nordkraft Big Band & Girls Club beviste det fornyeligt på en mindre efterårstour, der blandt andet bragte konstellation forbi DR koncerthuset, hvor de sammen sendte velkendte Olsen numre på nye musikalske rejser i randområderne.

Også Guldimund viste ved de netop afviklede tre koncerter i DR koncerthuset evnen til at tænke nyt. Hans i forvejen velvoksne band med i alt 11 musikere, var i anledningen af disse koncerter blevet udvidet med  det unge århusianske kvindekor SORA, der bestod af omkring 30 sangere. De var undervejs med til at gøre de i forvejen ganske mageløse arrangementer ekstra magiske.

Nu er det Signe Svendsen, der bygger på, og lægger til som en flot afsluttende markering af hendes tour aktiviteter i slipstrømmen på det anmelderroste album ”Hvem Vil Ikke Elskes Igen” – måske et af 2022’s bedste danske album.          

Til den one-off-a-kind ‘store finale’ den 6. december ledsages hun udover sine faste følgesvende Lars Skjærbæk og Palle Hjort, for første gang af selveste strygerensemblet Who Killed Bambi. Et om sig gribende ensemble, der er bredt anerkendt for at bygge bro mellem genre, og for deres musikalske nysgerrighed og mod til at eksperimentere og for at nuancere farverne i det musikalske udtryk, med et ofte fortryllende resultat til følge.

De har før LIVE strøget om sig med vellyd til f.eks. FATHER JOHN MISTY, Rod Stewart, Teitur, Steffen Brandt, Fallulah, Katinka, Caroline Henderson og Ginne Marker, og de har gjort en forskel i studiet for blandt andre Hjalte Ross, Pernille Rosendahl, BABY DID A BAD THING, Eivør, Elisabeth, BJØRN FJÆSTAD, Kellermensch, Murky Munroe, Lydmor, SØREN ULRIK THOMSEN, DET GLEMTE KVARTER, Kajsa Vala, Julie Maria, og Ukendt Kunstner.

Sammen er målet at løfte sangene til nye højder, og med det afsæt, som sangene i sin oprindelige form rummer i forhold til stemning og intensitet, er det svært at forestille sig at denne kunstneriske kombination ikke er det tæt på det perfekte match.  

”Jeg har længe gerne ville arbejde med strygekvartet og at det nu er lykkes med lige netop Who Killed Bambi, er en drøm der bliver til virkelighed. De har en stor spændevidde og kan tilføje så meget intensitet og drama. Jeg glæder mig virkelig til at stå midt i det hele og blive blæst bagover – sammen med publikum”

– Signe Svendsen

De spiller i det altid vellydende Studie 2, hvor Signe Svendsen i foråret spillede for en udsolgt sal. I skrivende stund er der dog stadig ledige billetter til denne med garanti ret enestående begivenhed. Så hvis du vil forkæle dig selv eller andre i en kold tid, så er dette nok et af de varmeste bud vi kan komme med herfra.

Billetter sælges via ttps://billet.drkoncerthuset.dk/webshop/webticket/shop…

Foto: Brian Selander

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.