Simon Kvamm lover soloshow efter HUGORM

”Hugorms LIVE debut kan blive på Musikkens Beat festival sidst i april”

Fotograf: Brian Selander

Simon Kvamm skulle med sit nye band HUGORM med havde haft LIVE premiere den 20.03. på KPH Volume i København, men som alt andet blev det udsat pga COVID-19 foranstaltninger.

Nu kan dem, der har billet til koncerten den 25. april i Musikkens Hus i Ålborg så i stedet blive de heldige, der oplever den officielle live premiere for dette spændende nye band, hvis der til den tid altså er åbnet op for offentlige samlinger igen. Vi krydser foreløbig fingre. Koncerten er en del af festivalen Musikkens Beat.


En festival der over to dage byder på nogle af de mest spændende navne indenfor dansk musik lige pt. Der er både up-coming navne og mere etablere artister i nye konstellationer.  På programmet er blandt andre Steen Jørgensen + Katinka, Barselona, Ganger, Angående Mig, Farveblind, Go Go Berlin, Calby, og altså HUGORM.
Efter eventyret med HUGORM vil Simon Kvamm igen tage rundt med en solo-show. På hans Facebook side udtaler han :

”I disse dage er det tre år siden, jeg spillede de sidste shows på Vandmand touren. Det var mit første soloshow, hvor jeg sammensatte menuen helt efter mit hovede: musik, komik og lommefilosofi i en rodebutik af en fortælling om at forsøge at finde sin klub. Hold kæft hvor jeg nød det!

Og hold kæft hvor jeg glæder mig til igen at være i rum med publikum. I første omgang med hugorm og vores revolution af formatet rock koncert. Og sidenhen (aner ikke hvornår) med en ny omgang soloshow kogt op på de råvarer, der nu måtte være i køleskabet til den tid.”

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.