Simone Tang – en ny stjerne på musikhimlen

"Se video til hendes nye stærke single"

Fotograf: PRESSEFOTO

I rækken af nye stjerner og musikalske overraskelser, kommer her igen en opfordring til at kigge op og se de nye musikalske håb spire frem.

Jeg var for nylig til koncert med Annika Aakjær og det var en god oplevelse, hun slår fra sig som hun skal. Inden koncerten var jeg vidne til en stjernefødsel. Det lyder måske poetisk og småvrøvlet, men det var en helt særlig oplevelse. Det var mødet med Simone Tang fra Aarhus. Tangs band er en blanding af kor, guitar, elektroniske trommer og af og til en rapper. Tang spiller skiftevis selv på elguitar og keyboard. Hun synger lyst og sødmefuld, men samtidig med melankoli i stemmen.

På videoen “Shame” som netop er udkommet, møder du et anderledes billede og musikunivers. Det er feriebilleder og film fra barndommen, med Simones næsten meditative sang indover. Jeg skulle lige se den et par gange, med nu er jeg med på sangens indhold og det at være menneske med en følsom sjæl og et endnu større savn.

Og ja – nogle vil måske genkende Simone Tang, fra Nils Malmros-klassikeren “Kærestesorger”. Nu er filmlærredet dog skiftet ud med sange og musik og det forventer vi os meget af her på Side 33.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.