Sjælfuld amerikaner rock indtager hovedstaden

“Miles Nielsen & Rusted Hearts er meget mere end billige tricks”

Fotograf: PRESSEFOTO

Vi kender historien alt for godt – det er sjældent en direkte karrierefremmene foranstaltning, at blive omtalt som ham, der mest af alt er søn af et musikalsk nationalklenodie. Spørg bare Julian Lennon, Chris Stills, Sylvester Larsen eller Michel Belli bare for at nævne nogle få.

Miles Nielsen er søn af lead guitaristen og den primære sangskriver – Rick Nielsen – i det legendariske – og still going strong band – Cheap Trick.

Miles har dog meget andet end gode gener at tage udgangspunkt i. Han har blandt andet uddannet sig indenfor vokal- og indspilningsteknik, og det høres på de fire album han har udgivet siden 2009. Der er kælet for detaljerne og arrangementerne, og at vokale bannerførere med mastergrad og legesyge såsom Otis Redding, Jellyfish og Fleetwood Mac er blandt inspirationskilderne, er tydeligt, og så kan det heller ikke skjules at Tom Petty næppe har været en ukendt figur i universet omkring Miles Nielsen.

Han har sammen med sit band i år udsendt albummet ”OHBAHOY”, som hos denne skribent allerede har spillet sig ind som et af årets absolut mest holdbare classic-rock album anno 2019. Intet mindre end fremragende og stærkt vanedannende!

At tænke sig. For blot kr. 130,00 så kan man rent faktisk LIVE opleve dette fuldblods amerikanske orkester til deres eneste skandinaviske koncert på den aktuelle Europa Tour – og det på torsdag den 14.11.19 på den altid hyggelige Mojo blues bar i hjertet af KBH.

Der er således lagt op til en dundrende dejlig torsdag – hvor man kan helt sikkert kan få banket rusten af musikhjertet i godt selskab af Miles Nielsen & Rusted Hearts.

Så hvis du mere er til en god fidus end billige tricks, så ses vi forhåbentlig på torsdag. Der er ingen officielle videoer til det aktuelle album endnu, men se her et par videoer fra deres forrige album ”Heavy Metal”. En titel, der mildest talt er falsk varebetegnelsen i forhold til genren. For det er mindst ligeså melodisk og iørefaldende klassisk rock med noter af soul og pop, som det seneste album.

   

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.