Ska’ ska’ ikk ?

"Ny single fra Klumben & Raske Penge skal da høres!"

Fotograf: PRESSEFOTO

Klumben og Raske Penge har udgivet en del singler sammen – og nu har de meldt ud at de snart er klar med deres længe ventede debutalbum.

Duoen er en af dem, der let kan skille vandene – blandt andet på baggrund af deres markante holdninger og politiske ytringer – og så naturligvis også på grund af deres landeplage ”Faxe Kondi”.

Men vasker man tavlen ren finder man rent faktisk mest af alt to dygtige og kreative musikalske sjæle – der med melodisk tæft og ordsmedes snilde – evner at skabe mangfoldig musik, som man både kan danse, dåne og dase til.

Nummeret “Ska? Ska Ikk?” er ganske aktuelt i en tid med en evig strøm af valg. Selv når vi har helt fri – har sommerferie, skal der hele tidens vælge. Ska? Ska Ikke?

Og JA – selvfølgelig skal den nye single da høres. Side 33 fornemmer alle valgene bliver bare lidt lettere med den nye single i øresneglen. Den er skrevet sammen med Pato Siebenhaar – er produceret af Kristoffer Sielberg – og har sandelig også rutinerede Mads Michelsen med på perkussion.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.