Slipknot er mest hot på ugens vinylliste

”At rocken lever endnu står bøjet i neon på ugens hitliste"

Fotograf: Henrik Hildebrandt

Her over 20 år inde i karrieren er et nyt album fra de brutale hård-rockere i amerikanske Slipknot – for det pladekøbende publikum – stadig attraktivt som varmt brød fra bageren. Trods en titel som ”We Are Not Your Kind”, så er der alligevel mange der mener det modsatte, og de går direkte ind som nr. 1 på ugens vinyl hitliste.

Det er dog ikke eneste rock nyhed på Top 10 – også Tool er kommet på listen, som nr. 8 med genoptrykket af ”Opiate”. Samtidig holder Volbeat og D-A-D fast i Top 10 med placeringer som nr. 5 og 7.

Tønder Festival aktuelle Claus Hempler sælger også stadig godt, og er nr. 6 med ”Kuffert fuld af mursten” – og Folkeklubben bliver også ved at sælge, og ligger trods hele 41 uger på listen – heraf fire uger som nr. 1 – stadig i den bedste halvdel, som nr. 13. Der begynder efterhånden af dufte af en af de efterhånden sjældne guldplader!

Ellers er svenske AVICII en nyhed på listen som nr. 4 med albummet ”Tim”, som altså første er lavet færdigt og udsendt efter hans tragiske død sidste år.

Mere overraskende gør pladeselskabet Run For Cover det sandelig igen – og har fået endnu en dansk hip-hop udgivelse ind på Top 10. Denne gang Machacha & Femmer og deres album ”Gorillahjerte” , der går drekte ind som nr. 10.

Sidste to nyheder er selveste Elvis Presley med albummet ”Live at the international hotel”, der lander som nr. 35 – og så det stærkt anbefalelsesværdige moderne folk/rock debutalbum ”Bøjet i neon” fra de sympatiske gutter i Blå Nætter.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.