SmukFest leverer firkløver med hit-garanti til plakaten

”Lionel Richie er manden der skal samle på tværs af generationer”

Fotograf: PRESSEFOTO SmukFest v. Helle Nielsen

Sidste år var der en del kritik af at SmukFest ikke offentliggjorde nogle navne inden at de satte billetterne til salg. Sådan bliver det ikke i år.

Det er således allerede tidligere blevet offentliggjort, at gode gamle tilbagevendte Malurt med Michael Falch i front og den unge skotske singer-songwriter Lewis Capaldi kommer forbi Bøgeskoven. Begge artister, der i musikken søger det smukke og det grimme, og alt det ind imellem – før de søger festen eller dansegulvet.

Omvendt er det nok med de fire navne, der så i dag er offentliggjort til SmukFest programmet . Her er det i den grad festen og dansen, der kommer i fokus når så forskellige artister som Khalid, Kygo, Tove Lo og Lionel Richie tager på skovtur.

Alle populære internationale artister med personlighed – og bagagen fuld af hits – ikke mindst Lionel Richie, der aldrig har optrådt på en dansk festival før.  Han var senest i Danmark i 2015. Med eviggrønne hits som ”Easy”, “All Night Long”, “Hello”, “Say You, Say Me” og “Dancing on the Ceiling” har han holdt sig inde i varmen på alverdens best-of- opsamlings-album og party spillelister år efter år, og han er med sin tidløse soul-pop om nogen en kunstner, der kan samle flere generationer til sin musik.

Får man ikke indløst billet til SmukFest så kan man opleve ham i f.eks. Sverige, hvor han spiller Helsingborg den 29.06 på Sofiero Slott, og den 01.07 spiller han på Sveriges vel nok smukkeste spillested Dalhalla.

SmukFest afholdes fra den 02.-09.08.19 og billetsalget skydes til partoutarmbånd starter den 03.12.19

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.