Sommer, sol, og spot på begejstring

”Masser af nyheder på SIDE 33’s Spotify playlister og stor VIDEO kavalkade”

Fotograf: PRESSEFOTO af Per Nissen

Solen skinner og temperaturen stiger fortsat på begejstringsbarometret hos SIDE 33 – og derfor er der naturligvis også varm aktivitet på vores Spotity playliste ”SIDE 33’s begejstringsbarometer”, der er en slags ‘Best of’ af vores to “ALT GODT – HJEMME” og “ALT GODT – UDE” spillelister. Siden sidste omtale er der på listen kommet friske forsyninger af vanvittigt vanedannende numre fra Nordstrøm, Blæst, Trey Lewis med Rvshvd (Stik bare titlen ”Dicked Down in Dallas”!), Hanne Boel, Rambuk, Filuka og The Orchid Room.

Filuka har med “Dansk rap” begået en iørefaldende og hyldest til dansk rap, der rammer og rimer, og nok engang beviser, at hun pt. er et af de største talenter på den danske rap scene. Hun er kort sagt flow to go. The Orchid Room er et overraskende nyt samarbejde mellem John Hassall, bassist i The Libertines, og den danske sangerinde Annekei. En sjælfuld dansk sangerinde, der blandt andet via et samarbejde med selveste Lee Ritenour omkring et af hendes tre soloalbums, er mere kendt i Japan end her i hjemlandet. Singlen ”Be the light” er en varm feel-good popjazzet sang, der er skrevet af John Hassall og tænkt som en kærlig opmuntring i en udfordrende pandemitid. Og det er er præcis sådan den føles.

Alt begejstring vil aldrig kunne rummes på de blot 33 numre, som er sat som det maksimale indhold på denne playliste – svarende til typisk omkring 2 timers aktiv lytning.

Men er du meget mere nysgerrig og har du tid til selv at dykke lidt ned i et større udvalg af ALT DEN GODE DANSKE musik, der er udkommet indenfor det sidste halve år – ja så er det om at gå på jagt på spillelisten ”SIDE 33 – ALT GODT – HJEMME”. Her kommer der også hele tiden nyt – og det nyeste kan du iøvrigt finde ved at bruge ”date added” funktionen øverst til højre på listen.  

Januar, Søren Manscher, M≡NSCH,Stephan Grabowski, Drew Sycamore, Volbeat med Stine Bramsen, School of X, Nymalet, Konvoj, Ida Wenøe, Nello, Lasse Helner, Coco O, Gantriis, Fallulah, Esben Langkniv, Ethics, AMiBA, Neptun, This Is Not America, Gæsterne, Ronnie Atkins, , Love Shop, Claus Frovin og Sidste Udkald har denne gang alle det til fælles, at de har fået nye numre med på den liste.      

Vi håber, at der er noget der også skaber begejstring hos DIG på listerne.  Er du nysgerrig på musik så FØLG SIDE 33 SPOTIFY, og lad dig forhåbentligt friste til at købe noget af musikken efterfølgende – for musik og mennesker har jo det dejlige fællestræk, at de i virkeligheden bare ER bedst i det fysiske format – og så tjener musikerne rent faktisk også lidt på deres arbejde.

Som du især kan følge på den månedlige opsamlingsartikel “Værings musiklytteri” lægger vi selvfølgelig også øre til hvad vi synes rykker udenfor Danmarks grænser. Resultatatet kan du høre via spillelisten ”SIDE 33 – ALT GODT – UDE”.

Her er der senest tilføjet anbefalelsesværdigt nyt fra f.eks. Procol Harum, Tilde, Jackson Browne, Texas, Amythyst Kiah, Rodney Crowell, Vandelux, Circus of Rock, John Moose, Udo Lindenberg, Liz Phair, Jamie Perrett, Diesel, Ellen Sundberg, Steve Forbert, Billie Marten, Peter LeMarc, Tomas Andersson Wij, Skids, Robin Trower/Maxi Priest/ Livingstone Brown, Vacation Forever, Lee Tucker, Scott Sean White, Jason Charles Miller, Texas Hill, Allie Colleen, Peter Case, John Hiatt, Fangst, Bárdur Johannesen og sidst – men ikke mindst – svenske Lars Brundin, der med ”Alltid Sommar Där Hon Går” har begået et at de numre, der må varme godt på begge sider af sundet – ligesom iøvrigt Lisa Ekdahl’s fortolkning af Bob Dylan’s “Most of the time” bør gøre det. .  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.