Sound Station i København har fint besøg i dag

Det svenske allstar-band Amason give dansk intim-koncert i butikken i dag.

Fotograf: PRESSEFOTO

Amason er på promo-tour i Norden i forbindelse med deres anbefalelsesværdige tredje album ”Galaxy II”, som udkom digitalt i fredags.

I den forbindelse lægger de vejen forbi pladeforretningen Sound Station til en intim live-koncert og efterfølgende meet’n’greet – som forsmag på deres kommende koncert i VEGA d. 7. december.

Det vil være muligt at købe signerede udgaver af bandets to tidligere udgivelser ”Sky City” og den Grammis-vindende ”Galaxy  1”. Det nye album ”Galaxy II” kommer desværre først på vinyl til næste år. Til live-koncerten i butikken vil bandet dog præsentere deres spritnye materiale, som kan nydes sammen med de forfriskninger som Sound Station og Amason byder på.

Det hele foregår fra kl. 17 hos Sound Station, Gammel Kongevej 94 på Frederiksberg.

Det aktuelle album ”Galaxy II” var planlagt til at udkomme tæt på 2019-udgivelsen “Galaxy I”. Fra begyndelsen var tanken at “göra klart den fort som fan” til en udgivelse i foråret 2020. Men Amasons præmisser kan nogle gange betyde, at maskineriet kører lidt langsomt: Alle medlemmer er involveret i flere andre musikalske projekter, bor forskellige steder og to femtedele af bandet driver deres eget landbrug med alt, hvad det indebærer. Dog gav nedlukningen ifm. pandemien bandet muligheden for at gøre albummet klart én gang for alle. Og det har de gjort – om end ikke uden at ændre, gøre bedre og bytte ud.

“95% af Amason handler om at få alle til at fokusere på bandet på samme tid,”, siger Gustav Ejstes. –“Det nemmeste i vores band er at skabe musikken og spille sammen. Det er virkelig sjovt og let. Men som én af mine venner pointerede: måske er det omstændighederne, der gør, at det lyder, som det gør. Måske var det ikke blevet lige så godt, hvis vi havde givet det mere tid i studiet.”

Amason består af Amanda Bergman, Gustav Ejstes, Pontus Winnberg, Petter Winnberg og Nils Törnqvist – og alle har de aktier i andre markante svenske band, og er derfor med rette fra starten blevet kaldt et såkaldt super-gruppe i hjemlandet.

Deres lyd vil med alt overvejende sandsynlighed tiltale lyttere med hang til Fleetwood Mac samt Peter Bjorn and John.

Pressefoto

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.