"Playlisterne skal høres som inspiration”

Fotograf: Maria Fremming

Hver søndag opdaterer vi vores tre aktuelle spillelister på Spotify.

”Nordic” med primært aktuelle danske artister – tilføjet det mest spændende nye fra vores nordiske nabolande. ”Rest of the World” tager så det aktuelle og de ikke glemte guldkorn fra gemmerne fra resten af verden.

”Ro på” er listen med både danske og udenlandske artister, som har begået nogle af de numre, der bare føles som wellness for sjæl og sind, og kan bruges som baggrundsmusik, underlægningsmusik eller som den sidste gæst til en god middag – kort sagt alle de stunder, hvor der bare godt må været lidt ro på.

At vi bruger Spotify og ikke andre streamingtjenester er ikke som sådan en blåstempling eller aktivt Side 33 valg af Spotity i forhold til andre, men skyldes alene lavpraktiske forhold – som f.eks. at det var der hvor undertegnede i forvejen havde mit abonnement. Derudover er det den mest benyttede tjeneste i Danmark, hvilket er afgørende for os, som et medie, der ønsker at formidle bredt.

29 nye numre er tilføjet denne uge – 12 til ”Nordic”, 9 til ”Rest of the World”, og 8 til ”Ro på” listen.

”Nordic” listen er der kommet nye numre, som afløser for ”de gamle” med Spejlvendt, Det Sidste orkester, Hvem er Alf? og Blended Brew – og så er en spændende nordisk trio Undergrünnen, True Lies og Mats Ronander sneget sig med, mens Johan Kolstrup, Juncker, Stine Klingsten, Jarno Varsted, og Julie Michelsen står for resten af det gode fra Danmark.

”Ro på” listen er der to danske nyheder – Baal og det nye spændende navn Out of The Woods– og så hold lige særligt øre med Matt Rollings + Lyle Lovett, The Hello Darlings fest. Matt Anderson og Eddie Berman.

Kigger vi på det 9 nyheder til ”Rest of” er det specielt nyt fra Deep Purple, Larkin Poe, Fantastic Negrito som imponerer – ligesom det må konstateres at det højest overraskende samarbejde mellem Milky Chance og Jack Johnson i den grad bare dufter af forårssol.

Sidst men ikke mindst mindes vi den fantastiske trommeslager Tony Allen, der i denne uge døde 89-år gammel. Han var anerkendt som en af pionererne indenfor afrobeat, og som før har tryllebundet på Roskilde Festival (senest i 2010) og som i år skulle have optrådt på den lille Svendborg Festival.

Vi mindes en stor og betydende musikalsk begavelse med et nummer fra det stærkt anbefalelsesværdige album han har fået udgivet i år ”Rejoice” – der er blevet til i samspil med Hugh Masekela.

OBS! VÆLG gerne at følge listerne – så alle kan se at der rent faktisk er en interesse for en musikalsk bredside til os alle.Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.