Stærk ny anti-krigs sang fra The Sandmen

"Se video til sangen her"

Fotograf: Henrik Hildebrandt

The Sandmen har da i sin lidt skæve 32-årige karriere syvsovet lidt undervejs.  Men deres plads i dansk rockhistorie er skrevet med storhed via albumklassikere som ”Gimme Gimme” og ”Sleepyhead, og bundniveauet har altid været højt.  Det er derfor på sin plads at holde et ekstra vågent øje når der er nyt på vej fra bandet – der i sanger Allan Vegenfeldt stadig har et af de største esser på den danske musikscene.

I 2014 udfordrede de sig selv – og begik et hamskifte – både musikalsk og i teksterne, der for første gang var på dansk på albummet ”Den bedste dag”. Det gav heldigvis mod på mere – og måske en tro på at den bedste dag, rent faktisk slet ikke har været der endnu. Nu er de – efter et enkelt singleudspil med covernumre som mellemvej i 2017 – endelig på vej med et nyt album – igen med danske tekster, og herfra har de netop udsendt den første single – anti-krigs sangen ”Fra over skyerne”.

Den tegner billedet af et band, der i den grad stadig er i bevægelse – og stadig evner at komme med vedkommende input til en rockscene, der altid vil have brug for nye skud fra en af landets bedste sangere og hans velspilledende snerrende musikalske makkere.  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.