Stafetten fra John Mogensen er samlet op

”Se videopremiere på ny single fra Hvem er Alf?”

Fotograf: PRESSEFOTO

Efter et enkelt fuldlængde album – udgivet i 2018 på LP – og hele otte efterfølgende singler spøger spørgsmålet stadig for de fleste. Hvem er Alf?

Siden debutalbummet har de ellers med ujævne mellemrum kommet med nye svar, enten i form af en ny single, eller på en livescene, hvor de efter sigende skulle være lidt af en berusende oplevelse.

De præsenterer sig selv, som et inderligt punkpop band, der skriver sange om alt det smukke, alt det grimme og det imellem. Således har de nu i fem år på den måde balanceret på kanten af alt og ingenting.

De har så heller ikke gjort meget ud af at præsentere sig selv yderligere. Rent faktisk har de fra starten ladet det være lidt af en hemmelighed, hvem det er der udgør Hvem er Alf?

Der er ingen oplysninger på de sociale medier, og ingen oplysninger om det på debutalbummet. Men kender man bandet Indian Cane spotter man hurtigt at Hvem er Alf? i deres sanger har et sandt trumfkort, som hedder Laura Lundfold.

Det er også hende, der er den gennemgående sangskriver sammen med Jakob Ellerup og Simon Brøchner Jensen, så mon ikke det kan konkluderes, at der er lige deromkring, at vi skal finde svaret på hvem der i virkeligheden gemmer sig bag bandnavnet?  

De har flirtet med pop og rock, tilsat punket energi med mere. Men på deres nye single “Ti engle og en sort” lyder det mest af alt som de har fået lyst til at konkurrere med Ekspressen om at samle stafetten op fra John Mogensen.

”Ti engle og en sort” er ægte og hjertelig BodegaPop med en dejlig ligefrem stemning af værtshus, støv, snøvl, sidevogne og specialøl, og en insisterende banken i bordet. Meget passende har den straks fængende single fået sig en billedside, der er optaget lokalt i Viborg hos Ølluminati – Ølbar, bryggeri, spillested og vennecentral.

Herfra er det vel bare at skrue op, og råbe ”SKÅL” så højt, at det kan høres helt ind på gangene hos DR P5, hvor denne single så udmærket kan anbefales at køre i tilbagevendende rotation.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.