Støj på linjen – og musik lige til døren

"The Love Coffin er klar med sit andet album - og bringer gerne ud"

Fotograf: PRESSEFOTO

Nogle spørger måske – kan man stadig finde dansk rock med bid, støj og reguleret vildskab – og svaret er JA.

Der er rent faktisk en del gode bud – og The Love Coffin fra København er et af dem. Det beviste de med debutalbummet ”Cloudlands” fra 2018, der fulgte flot op på to rå og upolerede EP-er. Albummet blev flot modtaget i pressen, hvor bl.a. Politiken, Jyllands-Posten, og Fyens Stiftstidende var ude med 5 stjerner i deres anmeldelser.

The Love Coffin skriver ikke nye kapitler i rockhistorien, men de har skabt en lyd, som for mange rockhjerter med garanti vil føles både dragende og intens, og som ny næring til den nysgerrige øregang.

Nu udkommer deres andet album ”Second Skin” på fredag den 25.04.20 – og bandet melder, at hvis man bor i København, kan man i denne uge få leveret det nye album til døren af bandet selv. Sidste mulighed for bestilling er i dag den 20.04.20 – bandet skriver helt konkret :

”Da vi pt ikke har noget bedre at tage os til, vil vi tilbyde at komme ud personligt med pladerne til dem der forudbestiller albummet og bor i København (Nørrebro, Vesterbro, Amager, Østerbro, Indre by, NV, Valby, Hellerup – ellers spørg).

Vi kører mandag, tirsdag og onsdag , og deadline for bestilling til levering er mandag d. 20./4 – Skriv en mail til thelovecoffin@gmail.com med adresse, tlf nummer og foretrukken dato + tidspunkt, så giver vi en bekræftelse. Prisen er 160 kr og vi modtager kontanter eller MobilePay.

Vi kommer enten på cykel eller på denne kværn – Pas på hinanden og vi glæder os til at se Jer”.

Bor man uden for København kan man forudbestille Second Skin her: https://badafrorecords.bandcamp.com/album/second-skin


Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.