Støttekoncert for Dr. Rock

”Stjernerække af artister hylder Steffen Jungersen i Amager Bio den 04.09"

Fotograf: Pressefoto

Der er netop offentliggjort en ganske sjælden støttekoncert i dansk rockhistorie. Koncerten lanceres kort og godt som Dr. Rock Aid.

Anmeldere plejer at være musikerenes ven eller fjende nr 1, men den 4. september i Amager Bio, vender en flok danske musikere den anden kind til. Blandt de optrædene finder man så robuste navne som Mike Tramp, Johan Olsen, Søren Andersen , Knud Møller, Freddy & The Phantoms og Lucer.

De har arrangeret en støttekoncert, for den mangeårige anmelder og musikjournalist Steffen Jungersen, der var var musikanmeldelser på BT i godt og vel et kvart århundrede. I dag er han freelancer – med eget Website –  www.steffenjungersen.dk

Jungersen bliver også kaldt Dr. Rock og han har bl.a. skrevet en fin bog med den titel samt en om sit store idol, Lemmy fra bandet Motörhead, med titlen “Mig og Lemmy”.

I de senere år har Steffen Jungersen været ramt af svære helbredsproblemer, som har tvunget ham ned i gear. Derfor vil en række kunstnere nu give en håndsrækning, med en støtte og hyldestkoncert til “rock papa”. Idemændende bag koncerten, vil gerne hylde Jungersens anmelderpen, som oftest er skarp og spids, men altid ordentlig og nuanceret.

Jeg har mødt Jungersen et par gange, senest på Jelling Festvial. Jeg mødte manden med den umiskendelige sorte hat og der er altid et smil og en kommentar til og om musikken, også selvom vi ikke kender hinanden så godt. Personligt kan jeg godt lide hans hang til de brune værtshuse og et godt “sæt” og den hårde rock og så “skider”han højt og flot på janteloven.

Billetsalget er startet, og overskuddet går ubeskåret til Jungersen i ønsket om at han kan fortsætte sit virke som anmelder, kritiker, forfatter og redaktør.

Så køb billet til en anderledes oplevelse. Her på Side 33 glæder vi os allerede til at læse Jungersens anmeldelse, af hans helt egen aften – og ser frem til at finde ud af hvem,  der virkelig starter ham op, nu hvor hans gamle favoritter fra The Rolling Stones ikke er på plakaten. Eller er de? Der står jo noget med “special guests” nederst! Vi får se!

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.