STUE KONCERT MED SORTE FUGLE

"SIDE 33 fejrer fødselsdag den 22. april - DU KAN KOMME MED!"

Fotograf: Mads Kornum

Det er forår, og er der noget bedre end at se på fugle? Det skulle da lige være at høre på dem! Den mulighed får du nu.

For her i april har SIDE 33 som webside, og som en musikalsk bredside til os alle, været aktiv i 3 år.

3 år, der til fulde har bekræftet os i hvor vigtigt det er, at vi står sammen i medgang og modgang, og sammen finder lys og håb, blandt andet via musikken.

Det skal derfor fejres med en helt speciel LIVE MUSIK oplevelse.

Vi har derfor aftalt at SORTE FUGLE, der netop har fundet sammen igen, og her til sommer er på plakaten til såvel Kun for forrykte festival som Wickmann Festival, kigger forbi hos SIDE 33 den 22. april, og giver en eksklusiv intimkoncert i duo format på matriklen for SIDE 33 – Fyrren 27, 4000 Roskilde.

Dørene åbnes klokken 19. Koncert og talk er fra kl. 20 – og arrangementet slutter kl. 22.30. Der er blot 33 pladser til salg.

Flyvefærdig folk-rock

Sorte Fugle – dannet af Flemming Walther Andersen og Dennis Bengtson – udgav i 2016 og 2017 to banebrydende og langtidsholdbare album, som rummede den slags skarpskårne småbeskidte dansksprogede sange, der til tider lød som en vellykket cocktail, hvor ånden fra navne som Uffe Lorenzen, Niels Skousen og 70’er udgaven af C.V. Jørgensen, var nogle af de vigtigste ingredienser.

Fra det såkaldte ‘udkants-Danmark’, leverede de numre på stribe, der var fulde af en livsbekræftende indsigt, et stærk nærvær og en bevidst skramlet dynamik.

Siden kom andre projekter i søen, og Sorte Fugle blev sat på ubestemt pause. Men nu er de altså klar til at lette igen. Og sikke da en lettelse, for her på siden bryder vi os aldrig om at se åbenlyst talent forsvinde ud i det blå eller forblive uforløst.   

Du kan naturligvis høre Sorte Fugles to slidstærke og langtidsholdbare album på en streamingtjeneste nær dig .

HVORDAN KOMMER DU MED?

Billetprisen er minimum kr. 33 – men meget gerne mere. Hele indtægten fra billetsalg går nemlig direkte til musikken. For det er det SIDE 33 er til for – musikken, og formidlingen af den.

Hvis du vil med til stue-koncert, så overfør det beløb du ønsker at betale via MOBILE PAY til 21 95 20 12 (Mads Kornum) – og skriv dit navn i kommentarfeltet . Via Mobile Pay får du en ’Thumbs Up” tilbage hvis du nåede tilmelding inden der blev udsolgt. I modsat fald bliver din indbetaling returneret.

ALL INKLUSIVE

Til arrangementet byder SIDE 33 på diverse drikkevarer og lidt snacks. Dette er på huset, men det er naturligvis også gratis og velkomment, at at støtte op om SIDE 33‘s fortsatte virke ved en frivillig donation på dagen.

Vil du vide mere, så skriv endelig til kontakt@side33.dk

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.