Svensk stjernefrø med international lyd gæster Roskilde

Royal Prospect gæster Gimle den 30.09

Fotograf: PRESSEFOTO

Det svenske band Royal Prospect er lyden af et band, der tydeligvis går efter hit-kvaliteten i det enkelte nummer, og det kan måske forklare at de hidtil har udsendt hele 13 singler igennem de sidste 5 år uden at samle det på et album.

De har en stor og pompøs stadion-pop lyd med lidt rock noter hist og her – ikke ulig band som Coldplay og Kings Of Leon – og det har foreløbig sikret dem godt med opmærksomhed i såvel hjemlandet som ved diverse optrædener i det store udland i årenes løb.

Men nu kommer bandet – der består af forsanger Oscar Reingsdahl og hans bror Gustav Reingsdahl på guitar – suppleret af barndomsvennerne Hannes Tingfors på bas, og Hannes Tingfors på bas, og Hannes Pennsäter på trommer – så for første gang til Danmark for at give koncert.

De har en ny single på vej – og mon ikke der er god mulighed for at høre den blandt meget andet godt for det nysgerrige pop-rock ører når de kigger forbi Gimle i Roskilde den 30. september.

Som opvarmning er der den talentfulde singer/songwriter Julie Avaldorff, der her optræder solo. En ung dansk sangerinde og sangskriver, der endnu også har sit debutalbum til gode – men som sidste år udsendt et par singler – “The Lucky One” og ikke mindst “Holding Me Back” der virkelig vidste aftegninger af en skarp og modnet sangskriver med en lyd, som tilhængere af f.eks. Sheryl Crow, Stevie Nicks, Kacey Musgraves nok skulle kunne falde for.

Det kunne meget vel blive en mere end udmærket aften i Roskilde – ja, chancerne for en musikalsk dobbelt-up happy hour – skulle da menes at være ganske gode, og så for bare kr 80 i døren eller kr. 75 i forsalg.

 

Foto : Sven Levandowsky

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.