”Thank you body” hylder kroppens frie valg!

"Der er positive vibrationer og stærk signalværdi i ny video-single fra Jordan Jackson"

Fotograf: PRESSEFOTO

I går havde den herboende britiske artist Jordan Jacksons premiere i Husets Biograf på sin musikvideo til sangen ‘Thank You Body’, der udkom som single i fredags.

Både lyrisk og visuelt er ‘Thank You Body’ en hyldest til kroppens – og i særdeleshed kvindekroppens – fantastiske formåen og egenskaber. I videoen optræder Jordan Jackson med et hold af dansere, mens hun hylder alle de kropstyper, vi er udstyret med som mennesker – høj, lav, tyk og tynd.

Videoen er optaget på Rudolph Tegners Museum & Statuepark i Dronningmølle, der huser et væld af den anerkendte billedkunstners statuer af menneskekroppe og udgør derfor det perfekte bagtæppe til den betagende koreografi af Amy Sarr.

Lidt atypisk for den pop/RnB-genre, som sangen befinder sig i, er taktarten 9/8, hvilket både giver et interessant udtryk musikalsk og i dansernes bevægelser.

Jordan Jackson er en sanger og pianist fra London, Storbritannien, nu bosat i København. Live har hun bevist at hun evner både de sjælfulde cover numre og egne kompositioner. I 2017 udgav hun debut EP’en ”Footprints” – og i år er der så foreløbig udsendt to singler. Sange om kærlighed, hjertesorg og selvbekræftelse. Hun er ikke bange for hverken det iørefaldende eller det inderlige, og hun er på hjemmebane i mange musikalske udtryk, og bevæger sig gerne i en mixzone der inkluderer jazz, gospel, soul, pop og R&B.  

Hun har optrådt på berømte steder på Londons jazzscene som f.eks. Ronnie Scott’s og The Jazz Cafe, og siden hun flyttede til Danmark har hun blandt andet optrådt med den danske verdensstjerne – jazzpianisten Niels Lan Doky – på dennes Standard Jazz Club og på Nationalmuseet – ligesom hun har fået god respons for at have spillet for Sofar Sounds til deres populære stueshows, blandt andet i Malmø, Köln, Tallinn, København og London.

Næste gang du kan opleve Jordan Jackson LIVE er den 7. december på Jazzhus Montmartre i København, hvor hun går på scenen med Casper Christensen (Guitar) og Romulo Duarte (Kontrabas) og selv står for keys og vokal.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.