The Boss hyldes af et bredt udvalg af danske top artister

"Kun få billetter tilbage til de to hyldest koncerter"

Fotograf: Monika Odefey

For første gang her til lands gennemføres en større hyldestkoncert til the Boss. Det sker over 2 dage i Århus på Train (18.09) og i København i Amager Bio (19.09) i anledning af at Bruce Springsteen fylder 70 år den 23.09.19.

Et all-star husorkester med Troels Skjærbæk (bas), Kajsa Vala (guitar), Jesper Lind (trommer), Dan Hemmer (keys) og Thomas Edinger (sax) – under ledelse af guitarist Rune Kjeldsen står bag så spændende og forskellige kunstnere som Steen Jørgensen (Sort Sol), Kira Skov, Carl Emil Petersen, Poul Krebs, Mads Bjørn, Kajsa Vala, Aura og Silas Bjerregaard (ex -Turboweekend). De vil sammen fremføre nogle af Springsteens mange udødelige klassikere. Og så lokkes der med at en endnu ikke offentliggjort kunstner muligvis kan finde på at dukke op i Amager Bio – og her tænker man jo straks, at Michael Falch da i den grad ville klæde sådan en aften!

Men hvem ved? Vi får se – det kunne jo også være Sweet Pete & The Land Band, der tidligere i år på deres debutalbum fortolkede Springsteen’s “Cadillac Ranch”. Side 33 ser frem til at dække koncerten i Amager Bio.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.