The Night Flight Orchestra med god nyhed

”Koncert i Roskilde gennemføres”

Fotograf: Henrik Hildebrandt

Efter den tragiske nyhed om at en af bandets stiftere, leadguitaristen David Andersson, i sidste uge var afgået ved døden i en alder af blot 47 år, har der været tvivl om deres danske koncert i næste måned blev til noget.

Men nu er det overfor Gimle i Roskilde officielt bekræftet, at koncerten med svenske The Night Flight Orchestra afvikles som planlagt fredag d. 7. oktober.

Selv formulerer bandet, at de ikke kan se en bedre måde at hylde David og hans musik – end ved at optræde med den musik, de har skabt sammen.

Bandet havde da også allerede inden dødsfaldet ved visse koncerter i løbet af sommeren optrådt uden David Andersson, der i sin sidste tid var ustabil på grund af hans tilstand.

Bandet der skulle have optrådt på Roskilde festival 2020 gæstede senest Danmark i 2018, hvor de gav et brag af en koncert på Spillestedet Stengade med deres diskofile og groovy bud på hvordan AOR genren bør tage sig ud , hvis man vil konvertere nostalgi til nutidig relevans.   

Online musikmediet blastbeast.dk kvitterede dengang med 4½ stjerne ud af 5 mulige, med blandt andet følgende argumentation:  

”Svenske The Night Flight Orchestra sikrede den ultimative dansefest, med en offensiv bestående af tonsvis af stærke melodier, lækker charme og et glimt i øjet”.

”Stengade kogte og groovede”.

Devilution.dk gav 4 ud af 5 stjerner – og leverede denne overskrift:  

”The Night Flight Orchestra viste misundelsesværdigt sammenspil, der bragte hofterne i rotation på selv den tungeste lædervest i lokalet”.

Der er stadig ledige billetter til koncerten på Gimle.

Alle fotos fra Stengade koncerten – fotograf: Henrik Hildebrandt

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.