The Rembrandts udgiver deres første album i 18 år

”Det høres, at de stadig er gode venner efter alle disse år”

Fotograf: PRESSEFOTO

The Rembrandts – der består af sangskriverparret Phil Solem og Danny Wilde – udgav i perioden 1990-2001 fem album fyldt med en ganske iørefaldende og tidløs jingle-jangle-pop-sound – der kiggede ligesom meget tilbage på navne Beatles, Byrds og Tom Petty – som den kiggede fremad.

De scorede en del opmærksomhed og flere mindre hit fra de første tre album – men det var først da sangen ”I’ll Be There For You” endte som tema-sang til tv-serien ”Friends” i 1995, at deres navn virkelig blev slået fast.

Det blev dog ikke et nummer, der løftede bandet i det brede billede, og det står i dag mest af alt tilbage som en enkeltstående evergreen fra bandet, der siden har været godt begunstiget af TV serien’s vedholdende succes verden over.

De har nu lavet deres første album i 18 år – “Via Satellite” (CD/LP/Digitalt) og det viser at de som sangskrivere, sangere og melodimagere stadig er i rette form. Lydbilledet er uændret – indbydende og lyttelækkert – og bør derfor ligesom en god gammel ven – bydes hjerteligt velkommen tilbage af alle folk med pop-øret intakt.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.