The War On Drugs udgiver nyt album til efteråret

”Se video til den første single fra det kommende album”

Fotograf: PRESSEFOTO

Sidste år udgav The War on Drugs LIVE albummet ”LIVE DRUGS” og nu er der igen nyt fra et af dette århundredes største og mest indflydelsesrige rockband. De er – endelig vil mange nok mene – klar med det første studie album i 4 år.

Deres to seneste album – ”Lost in the Dream” (2014) og ”A Deeper Understanding” (2017) løftede dem i den grad op i verdenseliten med en ofte rytmisk funderet fængende rock sound, der samler mere end den deler, men som også stikker i mange retninger i løbet af et album – ligesom den ikke er bange for at flirte med de helt store keyboard flader, det melodiske flow, og de lange forløb.

Alt imens de selv har holdt album pause har et væld af artister verden over udgivet numre og album, hvor mærkatet ”inspireret af The War On Drugs” sagtens kunne være påsat.

Men nu er den ægte vare altså tilbage med nyt.  Og når det er skrevet, skal det jo nævnes at The War On Drugs selv står på skuldrene af navne som Neil Young, Bob Dylan, Tom Petty, Sonic Youth, Dire Straits, Bruce Springsteen og Grateful Dead.

Sidstnævnte var de med til at hylde på den imponerende 10LP box ”Day of the Dead” i 2016, hvor de mesterligt fortolkerede Grateful Dead’s ”Touch of Grey”   

Bandet – der stadig primært er centreret omkring den nu 42-årige sanger og sangskriver – Adam Granduciel, udsender albummet ”I Don’t Live Here Anymore” den 29. oktober via Atlantic, og de har i dag udsendt første smagsprøve i form af singlen ”Living proff” med tilhørende video. Hør den nedenfor.  

I DON’T LIVE HERE ANYMORE  – TRACKLIST
1. Living Proof
2. Harmonia’s Dream
3. Change
4. I Don’t Wanna Wait
5. Victim
6. I Don’t Live Here Anymore
7. Old Skin
8. Wasted
9. Rings Around My Father’s Eyes
10. Occasional Rain

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.