Tim Schou tænder op for nyt hit med gammel flamme

”Ny single fra Tim Schou er smagfuldt guf for romantikere og fan af lyden af Ed Sheeran”

Fotograf: PRESSEFOTO

Lad os få det overstået. Det er DEN Tim Schou, der har en fortid i Melodi Grand Prix. Han vandt endda i 2011 med gruppen A Friend In London og nummeret ”New tomorrow”.

Og fremtiden viste nye sider. Han smed nemlig et par år efter forudsigelighed og tryghed over bord – og har siden primært boet i USA – undervejs som selvvalgt hjemløs.

Han har været en flittig sangskriver sammen med andre, og har haft andel i et utal af musikalske projekter.

Det er desuden blevet til en solodebut i 2017, og siden er der kommet 6 singler i hans navn og den 04.01. i år udkom en akustisk baseret LIVE-EP ”Face to Face – Live at the Royal Danish Academy of Music”.

Nu udgiver han så singlen ”Acapella” – som fortsætter af den akustiske vej, og er en ægte og autentisk kærlighedshistorie om barndomsveninden, der blev til ungdomskæresten, indtil livet førte dem videre hver sin vej.

Den hjertevarme fortælling skildres i en musikvideo, som på autentisk vis er optaget i hjembyen Store Heddinge på Stevns, og med de implicerede parter på rollelisten.

Det både gennemført – og veludført.

Det er en single – der tiltrækker opmærksomhed fra første lyt, om som helt, holdent og herligt emmer af hitpotentiale. Havde den været i hænderne på Ed Sheeran var den med garanti gået Top 10 på singlehitlisterne over det meste af verden.

På 33Plus tænker vi dog at singlen og den tilhørende video i sig selv er så stærk og universel, at folk nu nok skal opdage og optage den i sine musikhjerter alligevel.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.