Tønder Festival melder udsolgt

"Endagsbilletter torsdag og søndag er stadig muligt"

Fotograf: Brian Selander

Tønder Festival har nu meldt udsolgt af fredag, lørdag og partoutbilleter. Det er dog stadig muligt at købe enkeltdagsbillet til torsdag og søndag.

Side 33 ser frem til at reportere fra en velbesøgt festival, hvor vi især ser frem til på åbningsdagen den 25. august at høre Povl Dissing mindekoncerten med blandt andre Kjartan Arngrim, Rikke Thomsen, Bisse, Signe Svendsen, Niels Hausgaard, Rasmus og Jonas Dissing, og senere på dagen høre om de stærke amerikanske sangere og sangskrivere Allison Russell og Margo Cilker er ligeså forrygende live, som de er i albumformatet.

Så hvis programmet i år synes at mangle lidt flere velkendte ‘headliners’, så er der masser af kompensation af hente i alt godt fra bredden, og fra den del, som vi med garanti kommer til at omtale som ‘a rising star’ … “vi så dem først”.

Så hvis du er på Tønder Festival i år, så skru’ op for nysgerrigheden, og gik også forbi Campingscenen og Jamteltet, hvor det ofte sker , at de helt uventede store oplevelser opstår. Det kan f.eks. være med Projekt Walther fredag kl. 22 på Campingscenen.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.