Tønder Festival ramt af afbud fra hovednavn

”John Prine melder afbud af helbredsmæssige årsager"

Fotograf: Madeleine Glindorf

Som vi skrev den 01.08.  aflyste John Prine og hans management otte koncerter i hjemlandet for perioden 28.07 – 11.08 – fordi han fra lægelig side aktuelt var blevet vurderet til at have forhøjet risiko for at få et slagtilfælde. Dette som en følgevirkning efter en operation.

John Prine har tidligere haft alvorlige helbredsmæssige udfordringer – blandt andet kræft – som han dog blev kureret for efter mange års hård kamp. Trods bedring i den aktuelle tilstand er John Prine dog ikke nået at blive ordentligt rask – og hans koncerter i Sverige og Danmark er derfor nu aflyst ifølge en officiel melding fra Tønder Festivalen.

Afbud fra årets hovednavn er naturligvis et hårdt slag for Tønder Festival – her bare en uge før festivalen. Men der arbejdes allerede på at få stablet en anden koncert på benene, så den store scene i Telt 1 ikke står tom søndag aften kl. 20.45.

Mange musikere bliver jo heldigvis hængende på Tønder for hyggens skyld – så hvem ved måske det ligefrem kan lykkedes at få stablet en slags hyldestkoncert til John Prine på benene? Det ville da være en smuk løsning, og en flot gestus til en legende, der heldigvis allerede har meldt sin ankomst på Tønder Festival 2020.

Og trods afbud fra John Prine og før det John Moreland – så skal man bestemt ikke komme til at gå musikalsk uforløst fra Tønder Festival. Ud over alle de mange spændende nye navne – f.eks. Charley Crockett, Ruston Kelly, Leslie Stevens, Ghost of Paul Revere, Susto, så er der også stadig masser af oplevelser fra absolut øverste hylde – heraf nogle helt unikke – bare for at nævne fem:

Niels Hausgaard’s 75 års fødselsdagskoncert med Niels Hausgaard, Signe Svendsen, Allan Olsen, Steffen Brandt, Huxi Bach, Finbar Furay, Marie Key, Kjartan Arngrim, Laura Mo, Christian Alvad og Ian McCalman

Gentlemen’s Circle med Chris Smither, Dan Sultan, William Crighton, James Keelaghan, Poul Krebs og Ian Noe

Poul Krebs & Henning Kvitnes med Band præsenter nyt album ”Sange på rejse”

Jacob Dinesen – i en af hans efterhånden sjældne SOLO koncerter 

Skipinnish – det skotske trad-folk orkester fejrer 20-års jubilæum i år, og regnes for et af hjemlandets absolut bedste live act, og det siger mildest talt ikke så lidt!

Så trods alt – god fornøjelse til alle der vælger Tønder Festival – og ALL THE BEST til John Prine.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.