T’Pau kommer igen med “Heart and Soul”

”Denne gang ikke på Roskilde Festival, men på Hotel Fuglsøcentret”

Fotograf: PRESSEFOTO

Britiske T’Pau med den karakterfulde Carol Decker i front albumdebuterede i 1987 med albummet ”Bridge of Spies”, der solgte til firdoblet platin i Storbritannien.

Albummet huskes ikke mindst pga. de store singlehits ”China in Your Hand” og ”Heart and Soul”. Begge numre, der også hittede i USA, og her i streamingtjenesternes tid har overlevet som nogle af de mest gyldne evergreens fra 80’erne.  

”Heart and Soul” er i øvrigt netop udsendt som en EP, med nummeret præsenteret i fem forskellige ny indspillede versioner.

Ellers har T’Pau nu ikke været så aktive endda på udgivelsesfronten. Godt og vel en single om året er det blevet til siden 2018, og i forhold til et helt album har de ikke udsendt noget siden ”Pleasure and pain” (2014). Det var bandets bare femte album, og det første efter en albumpause på hele 16 år.

Pressefoto

I 1988 optrådte de både på Roskilde Festival og i Saga i København, men de havde rent faktisk allerede været i Danmark året før. Nærmere bestemt den 16. november 1987 i Valby Hallen. Denne skribent var til stede og huskede dem, som et særdeles glimrende opvarmningsnavn til et hovednavn, jeg til gengæld havde glemt alt om hvem var. Det viser sig at være Bryan Adams, der åbenbart heller ikke dengang var så minderig endda, at det har lagret sig.

Også SmukFest har haft T’Pau på programmet i 1997, og siden har de så besøgt den hedengangne Esbjerg Rock Festival i både 2007 og 2012.

Men nu er de så endelig tilbage efter 12 år – nemlig den 17. maj 2024 når de optræder på det ganske aktive spillested Hotel Fuglsøcentret i Knebel omkring Mols Bjerge.

Lad os håbe at T’Pau stadig bidrager med både ”Heart and Soul” og lidt til. Billetsalget er startet via https://www.fuglsoebillet.dk/event/t-pau/

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.