Travlt 2020 for Sanne Salomonsen

"Rockdronningen er så langt fra abdiceret"

Fotograf: Maria Fremming

Hvis nogle skulle være i tvivl om at Sanne Salomonsen stadig er en energisk og spillevende rockmama, så fik en del syn for sagen til ”Rock for hjemløse” den 04.01.20.

Og kigger man i hendes kalender for 2020 ligner det da heller ikke at energiniveauet er sat ned. Den 23.01 tager hun hos det hyggelige spillested Kulturium i Ishøj hul på anden omgang af hendes akustiske tur – og når vi rammer sommeren tager hun en tur over broen til vores naboland Sverige. For her er hun i høj grad stadig anerkendt og respekteret , og derfor er hun her på plakaten til Sveriges største sommerturne ”Diggiloo”, der drager igennem Sverige for syttende år i træk, og præsenterer et program med det de selv præsenterer som nogle at landets mest elskede artister og musikere – og det inkluderer altså naturligvis den danske rockdrottningen Sanne Salomonsen.

Showet kan blandt opleves den 01.07 i Malmø Arena eller den 18.07. i Nordens måske smukkeste og mest mageløse spillested Dalhalla.

Men bedst af alt så tager hun til efteråret på tur med danmarks måske fedeste rockband – Electric Guitars med Mika Vandborg og Søren Andersen . De var gnistrende i Lille Vega den 04.01.20. Hvad kan det ikke udvikle sig til?

FOTO: Mads Kornum fra DALHALLA

Men tilbage til Sverige for i det hele taget kan det betale sig at holde lidt øje med hvad der sker i Dalhalla – hvis man vil kombinere en stor koncertoplevelse med en par gode sommerdage i det spændende og skovrige Dalarna.

13.06 spiller Judas Priest der, den 01.07. spiller Lionel Richie der, og så er der den 10.07 en svensk hyldest til ”Woodstock” med så stærke artister som CONNY BLOOM, PY  BÄCKMAN, DAN HYLANDER, LAGAYLIA, MIKAEL RICKFORS, MATS RONANDER, CLAS YNGSTRÖM, JANNE ÅSTRÖM plus gæster. De vil i de rustikke rammer i Dalhalla forsøge at påminde os det fede fra Woodstock – følelsen, energien, stemningen og den udødelig musik.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.