Turneaktuelle Signe Svendsen på vej med nyt album

”Ny single lander på fredag, og album udkommer til efteråret”

Fotograf: Maria Fremming

En af landets bedste og mest vedkommende sangere og sangskrivere er snart klar med sit femte album. Signe Svendsen genbesøgte sidste år på den fine EP ”Genbesøgt” fire af hendes sange fra bagkataloget, men det betød heldigvis ikke at der ikke var flere nye sange i hende.

Det er der, og resultatet kan høres den 14. oktober 2022, hvor hendes nye album udkommer. Aktuelt arbejder hun intenst med hendes faste samarbejdspartner og producer Lars Skjærbæk med at få pladen færdig.

Men allerede på fredag den 1. juli kan du få første smagsprøve i form af singlen ”Du fik hendes øjne”, som udkommer på diverse streamingtjenester. Signe Svendsen er (aner)kendt som en ægte DIY-artist, og hun udgiver derfor fortsat via hendes eget pladeselskab Lydia Gramophone. Så bliver det som hun vil have det, og mon ikke også som hendes store loyale fanskare ønsker det.

Aktuelt er hun på sommerturne, og som altid med et mere end kompetent band – denne gang bestående af omtalte Lars Skjærbæk samt orgelkongen Palle Hjorth og Marie Vilsbøll (aka VILMA).

Du kan blandt andet opleve hende på årets Skagen Festival, der i år fejrer 50-års jubilæum, og det med et rent slaraffenland af gode navne, hvis man er til håndspillet musik indenfor folk, blues, americana, roots og noget der dufter i de retninger. Festivalen afvikles fra 30. juni – til 3. juli og byder udover Signe Svendsen på navne som Folkeklubben, Dorthe Gerlach, Sofia Karlsson, Allan Olsen, Rikke Thomsen, Superscum, Lars Lilholt Band, The Mukherjee Development, Laursen, Kasper Buch, All My Exes, Søren Krogh med band, Stine Klingsten med band, The Kilkennys, og Toby Beard Band

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.