Ungt blueshåb springer ud som singer-songwriter

"Smagsprøve viser at MUKHERJEE er på rette vej"

Fotograf: Brian Selander

Bemærk navnet – Oscar Mukherjee. Boede indtil sine teenageår i USA – og flyttede så til Danmark, hvor scenen på Mojo Bluesbar i København blev hans andet hjem. Otte år senere er det tydeligt for enhver, at han i den grad har lært at spille the blues i livets blåtonede skole.

Oscar Mukherjee har stadig the blues – og det kan man blandt andet høre når han optræder med hans MUKHERJEE BLUES,  men når han optræder som MUKHERJEE er det en mere tilbagelænet pop/rock musiker man møder. Man fornemmer at folk som Bob Dylan, Elton John, John Fogerty og John Mayer er inspirationskilder.

I 2017 indspillede han en lovende EP ”Solid Shade of Blue” der gav fine smagsprøver på den singer/songwriter vej han også vil gå. På den fandtes nummeret ”The Road” – som siden er blevet skrevet om og genindspillet til en kommende EP – der får titlen ”Sentimental Sleep”.

Side 33 har lyttet – og kan godt love at der er noget at glæde sig til. Foreløbig kan man få sig en smagsprøve på den nye version, og den ”nye stil” hos MUKHERJEE, ved at se og høre denne fine stemningsfulde LIVE SESSION optagelse af “The Road”

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.