Unik oplevelse med EIVØR er i vente på HOTEL CECIL

”Hun er seneste navn i den lille unikke ’Søndag uden strøm’ koncertserie”

Fotograf: Steen Madsen

EIVØR har igennem en efterhånden lang karriere været vidt omkring i hendes musikalske udtryk – der hele vejen igennem har været båret af en unik styrke og spændvidde, både som sanger og sangskriver. Hendes aktuelle album ”Segl” er hendes nok mest elektroniske album i karrieren. Det er der mange der har været begejstret over – mens andre foretrækker nogle af de andre sider af det nordatlantiske naturtalent.    

”Så Eivør I Vega i går. Slem skuffelse. Det storladne og svulstige har fuldstændig taget over, Eivørs fantastiske stemme blev i størstedelen af koncerten overdøvet af den maskinpark af computere og elektronik hendes tre musikere benyttede”-

– Journalist Kurt Baagø i en Facebook kommentar til SIDE 33’s omtale af Eivørs koncert på Posten i Odense den 1. oktober, der er del af den aktuelle “Segl” Europa tour. .

Heldigvis for Kurt Baagø og andre ligesindede, der primært er faldet for Eivørs fantastiske stemme, er der nu mulighed for at få sig en oplevelse, der i den grad er back to basic, og hvor der ikke er risiko for noget bliver overdøvet af en maskinpark af computere og elektronik.

For den 28. november på Hotel Cecil er der nemlig absolut ingen elektronik til koncerten ”Søndag uden strøm”. Der skulle være gode odds for at det bliver gåsehudsvækkende, rørende og så intimt, som det kan være, når Eivør denne dag spiller en særlig koncert – og altså helt uden strøm.

Konceptet er enkelt: Der må ikke sættes et eneste stik i kontakten! Ingen lydpult, ingen mikrofoner, ingen scenelys. Koncerten bliver unik og er med et begrænset antal billetter i salg.

Ugen før den 21. november er det August Rosenbaum, der går på scenen i denne lille eksklusive ”Søndag uden strøm” serie af koncerter. Den sidste i rækken leveres den 5. december af Michael Møller.

Billetsalget til de tre koncerter er startet via ticketmaster.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.