UNO SOUL vil være mere munter end nederen

”Se ny video og mærk de gode vibrationer via singlen All it Means”

Fotograf: PRESSEFOTO

Hvis du har hang til det power-poppede via den lidt mere skramlede alternativ rock a la  Dandy Warhols og The Brian Jonestown Massacre, så kunne det måske være en god idé, at folde ørerne ud når danske UNO SOUL i den kommende tid igen øger aktivitetsniveauet.

Det nu ikke fordi at UNO SOUL er det nye af det nye. De har rent faktisk eksistereret i mere end 20 år, hvor de sagte har støjet og ulmet i undergrunden, og indspillet en lang række album, hvoraf det dog kun er nogle få af disse, der rent faktisk er officielt udgivet. Det seneste kom tilbage i 2008, hvor sanger og sangskriver Rasmus Troels Jørgensen boede i Berlin i en årrække og hyppigt spillede på den berlinske undergrundsscene både med Uno Soul og powerpopbandet WONDERLAND.

Sådan fortsatte det indtil 2015, hvor Rasmus Troels Jørgensen igen kiggede mod Danmark, og siden har udgivet to soloalbums under navnet Troels Jørgensen. Det seneste ”Willing to Die” udkom i 2021, og blev anmeldt i ganske pæne vendinger her på siden. Et meget personligt, men også dystert album, der var bundet op omkring tabet af en nær ven og bandkollega.

I forbindelse med UNO SOUL projektet har Rasmus Troels Jørgensen derfor meget bevidst haft lyst til både musikalsk og tekstmæssigt at være ”mere munter end nederen”, hvilket førstesinglen ”All It Means” i den grad understreger.

Nummeret er et melodisk, guitarbåret indierock track. Det har et stabilt drive gennem hele sangen og en malende positiv vibe, der giver en følelse af at være på roadtrip, og en lyst til bare at læne sig tilbage i sædet og mærke friheden.

UNO SOUL tæller udover Rasmus Troels Jørgensen (vokal, guitar), Per Mølgaard Jørgensen (trommer), Henrik Lysgaard Madsen (guitar, steel guitar) og Jeppe Thiesen (bas).

Singlen er en forløber til albummet ”Poppy”, der udkommer digitalt og på vinyl den 04. november 2022.

LIVE kan du opleve UNO SOULHeadQuarters i Århus den 24. september 2022.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.