Vægtig verdenspremiere på Nordic Noise Festival 2020!

”Denner’s Inferno er nyt brændstof for fans af traditionelt heavy metal ”

Fotograf: PRESSEFOTO

Tager man en tur rundt i det internationale heavy miljø, så ringer navnet Michael Denner med garanti lige så stor glæde og genklang, som hvis du nævner Christopher for en teenager på den daglige SoMe safari.

Han er anerkendt og respekteret for igennem fire årtier, at have leveret som guitarist og sangskriver i alverdens sammenhænge – men ikke mindst i King Diamond og Mercyful Fate.  

Sidstnævnte er som bekendt gendannet, og er et af hovednavnene på næste års Copenhell. Dog uden Michael Denner. Han blev ikke inviteret. Årsagen til det har uden tvivl mange sider og flere sandheder, men en ting er sikkert – for mange gamle fans er det ikke det rigtige Mercyful Fate uden Michael Denner. Vel nærmest i samme boldgade som Deep Purple uden Ritchie Blackmore.  

Men Michael Denner har i stedet sit eget nye band klar. Sammen med hans gamle makker og samarbejdspartner – bassisten Flemming Muus – der også var en del af hans forrige band Denner’s Trickbag – har han nu skabt Denner’s Inferno.  Bandets andre medlemmer er Bjarne T. Holm (Fate, Mercyful Fate, Force of Evil m.fl) og så det nye spændende amerikanske stjerneskud af en sanger – Chandler Mogel. De er så parate til at give fans af den traditionelle heavy metal en velanbragt vitamin indsprøjtning – første gang med albummet ”In Amber” der udkommer den 15.11.

Kan man ikke vente så lang tid så kan man allerede erhverve sig EP’en ”Fountain of Grace” – som også er titlen på første singlen fra bandet. EP’en indeholder et nummer som ikke vil være at finde på albummet.

LIVE må man dog vente til de holder verdenspremiere på heavy metal festivalen NORDIC NOISE, der afholdes for 8. år i træk – den 08. – og 09. maj 2020 i Amager Bio. Der vil udover nyt materiale fra Denner’s Inferno blive lagt lidt klassikere fra Mercyful Fate o.a. oveni, ligesom der kan forventes et par special guest.

Side 33 har sat kryds i kalenderen – og ser frem til mere fra Denner’s Inferno, der helt åbenlyst rummer både legacy, loyalitet, livsalighed og jordbunden star quality.  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.