Værsgo – et hyl af en powerfuld popsang

VIDEOPREMIERE på ”Howling For You” fra Mads Langelund

Fotograf: PRESSEFOTO

Rækken af spændende og talentfuld artister med rødder i det sønderjyske bliver stille og roligt længere og længere i disse år. Vi har her på siden allerede stiftet bekendtskab med f.eks. Jacob Dinesen, Rikke Thomsen, Kenny Peter, Mallemuk, Bound By Law – og nu er turen kommet til 25-årige Mads Langelund – født og opvokset i Tønder.  

Og han er i øvrigt ikke bare en talentfuld musiker – filmkendere vil måske genkende ham fra film som ”Gud taler ud”, ”Frygtelig lykkelig og ”Erna i krig”.

Musikalsk lagde han ud med et par gedigne popsingler i 2018 – på engelsk – for siden i 2019 at udsende den dansksprogede EP ”Rampelyset” – med fire numre velskåret popmusik i tidens ånd. Kvaliteterne til trods blev det ikke den EP der skabte et folkeligt gennembrud – og det gjorde heller ikke den ellers fine og originale julesang fra samme år ”Coming Home” – selvom den fik spilletid og fine ord med på vejen i Danmarks snart eneste nysgerrige og seriøse radiofoniske musikprogram ”Madsen” på P5.

Skiftet tilbage til engelsk har han holdt fast i – og han udsendte sidste år singlen ”Never coming back”. Denne følges nu op med ”Howling For You” – endnu en sang om det evindeligt aktuelle emne – tabt kærlighed.

Mads Langelund har med denne single leveret et af den slags varme popkorn, der bare smager og behager fra første færd. Den er iørefaldende, melodisk, og akustisk skarpskåret – og en af den slags sange man bare bliver lidt gladere i låget af – selv på en grå dag. Ikke mindst når den høres med den glimrende video i tillæg. En smuk historie om en 90-årig, der tænker tilbage på den for længst tabte kærlighed.

Kærlighed har ingen alder – det har god popmusik heller ikke. Mads Langelund er som popsnedker dog tydeligt vokset med alderen – og det bliver så ganske bestemt spændende hvad han kan føre det til herfra. “Howling For You” er umiddelbart et hyl af en powerfuld popsang, der ikke sådan bør blive til at overhøre for selv den mest konservative radiostation eller streamingtjeneste.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.