Varieret musikprogram på Vordingborg Festuge

”Stort og småt, gyldent og godt”

Fotograf: Brian Selander

I dag starter Vordingborg Festuge – og det er masser af spændende musikalske glæder af se frem til – og endda helt gratis!

Både på den store scene på Stubtorvet – men så sandelig også på scenen på Borgterrænet, der præsenterer de lidt mindre kendte navne. Allerede i dag kan der på Borgterrænet med overvejende stor sandsynlighed være berigende musikalske oplevelser i vente, når først Sorte Fugle går på scenen kl. 20.15 og siden afløses af Sune Feld. Sangeren og guitaristen fra Sorte Fugle – Dennis Hedegaard Bengtson – kan man endda opleve igen den 11.07 – når han sammen med sit andet band High Voltaire leverer en omgang med energisk hård rock med gedigne grunge indspark . Samme dag spiller den lokale duo Øhav – der består af multiinstrumentalisten og produceren mv. Ronni Øhlers Hauptmann og Signe Øhlers Hauptmann – og de leverer folk-musik til smilehullerne. Sidst men ikke mindst præsenteres, der på scene i løbet af ugen et par tidligere vindere af folk prisen “Årets Helge” – nemlig Natasja Lee Dickinson, der spiller onsdag, og så Jakobsen (se foto), der optræder 17.30 fredag, hvor han præsenterer sit nye album ”Friværdi”, der vel nok lyder, som noget af det tætteste en dansk kunstner har været på at erklære sig åben, klar og beredt til at tage over, der hvor Povl Dissing og Benny Holst slipper stafetten.

På den store scene er der også en god variation valget af de sikre kort – pop-ørerne skal således nok blive  varme af lyden fra f.eks. Phlake, Karl William, Hjalmer, og Dodo & The Dodos – mens rockgenren bliver værdig repræsenteret af navne som Søren Huss, Pernille Rosendahl og Pretty Maids.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.