Ventetiden behøver ikke være så farveløs endda!

"Verdens bedste Deep Purple Tribute band gæster Danmark – med legenden Ian Paice ombord "

Fotograf: PRESSEFOTO

De mange fans af det legendariske engelske hardrockband Deep Purple har i flere omgange måtte se bandet udskyde deres Europa Tour pga. den aktuelle COVID-19 pandemi.

Senest er koncerten i Royal Arena flyttet til 7. oktober 2022. Hvis man som fan har svært ved at vente så længe på at høre det klassiske materiale LIVE, så kommer den efter sigende bedste erstatning der overhovedet findes, og så endda med den ægte vare siddende bag trommerne.

Deep Purple’s i dag eneste originalmedlem – Ian Paice – tager nemlig på tour med bandet Purpendicular, der har eksisteret siden 2007, og er bredt anerkendt som verdens bedste Deep Purple Tribute band – samtidig med at de i øvrigt har udgivet nogle stærke og anmelderroste rockalbum med eget materiale. Album, der nok engang beviser at man ikke behøver opfinde den dybe tallerken, hvis man har nok kvalitet i både sin fremførelse og i sangskrivningen. Irske Robby Thomas Walsh i front har uden tvivl power og kraft som en ung Ian Gillan – og formår i den grad at løfte stafetten videre helt i Deep Purples ånd.

Seneste album ”Venus to Volcanus” (2017) – der i øvrigt gæstes af Ian Paice – rummer således således kun kvalitesrcok af den slags, der sagtens kunne have sneget sig med på et Deep Purple album uden at blegne. Der arbejdes på et nyt album, og senest har de (via Bandcamp) udgivet singlen ”Sex and money” (igen feat. Ian Paice).

Ian Paice feat. Purpendicular starter deres tour den 04.09.21 i Tyskland, og så har de hele 22 koncerter at spille sig varme i inden de slutter deres turne af i Danmark med hele tre koncerter, hvor man kan roligt kan forvente at de f.eks. vil spille “Child In Time”, “Black Night”, “Smoke On The Water”, “Woman From Tokyo” og “Hush”.

Kunne det være noget, så er det med at sikre sig en billet til enten koncerten den 28. januar 2022 hos Tobakken i Esbjerg – eller dagen efter på Hotel Fuglsøcentret i Knebel (Mols Bjerge) eller den 30. januar 2022 på Docken i København.  

Selv hvis man som undertegnede normalt ikke har den store fidus til Tribute band, så gør det alligevel indtryk når både nuværende og tidligere Deep Purple medlemmer Joe Lynn Turner, Richie Blackmore og Roger Glover har rost dem – og de i øvrigt ved tidligere besøg i Danmark skulle have leveret nogle effektfulde og overbevisende koncerter, der i den grad kunne rocke og rykke folk ud af stedet og nok også ud af ståsteder for fordomsfuldhed mod Tribute band.

Den 73-årige Ian Paice har udover Deep Purple også spillet med feks. Whitesnake og Gary Moore.

Pressefoto

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.